2777
2789
عنوان

اوضاع چطوره؟کرونا با زندگیت چیکار کرد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 54 پست
خب چون کرونا رو بعضی چیزایی که نمی دونستم مهمه ازم گرفت

دیدار های فامیلی؟

هواخوری؟

دیگه چی؟

اگر میتونی تصورش کنی،پس قطعامیتونی انجامش بدی.|||حواستون به حرفاتون باشه چون مواردی مانند قضاوت اشتباه پشیمونی داره|||من هستم و زنده ام|||به کسی اثبات نمیکنم چون من همینم که هستم|||اگر میخوای قضاوت کنی اول خودتو قضاوت کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل نه حداقل بهش رفت و آمد نمیشه گفت کم

کرونارا شکست میدهیم...  

اگر میتونی تصورش کنی،پس قطعامیتونی انجامش بدی.|||حواستون به حرفاتون باشه چون مواردی مانند قضاوت اشتباه پشیمونی داره|||من هستم و زنده ام|||به کسی اثبات نمیکنم چون من همینم که هستم|||اگر میخوای قضاوت کنی اول خودتو قضاوت کن
انشالله🌹

اِ سلام وقتتون بخیر
حالا که فکر میکنم نمیره از کشور و موندگاره
آخه نسخه جهش یافته ایرانیشم به بازار عرضه شد
خبر دارید؟  

سلام  بله متاسفانه حالا انشالله حل میشه

مشکل از پایست

وقتی خیلی اصرار دارن به برگزاری خیلی از مراسمات و آزادسازی گلزارها و قبرستانها برای تراکم جمعیت و برگزاری مراسم

آیا انشالله تاثیر داره؟

خیر معلومه که نداره تقریبا مشابه جمله از تو حرکت از خدا برکت 

دقیقا دقیقا به نکته خوبی اشاره کردید
راستی

طرف یک سال از من بزرگتره:))