2777
2789

سلام من الان چندماهه ک زایمان کردم از وقتی ک باردار بودم فهمیدم جنسیت بچم چیه تا الان ک بدنیا اومده و بزرگ شده نتونستم باهاش کنار بیام

من ی پسر دارم و نوزادم دختره 

اصلا دختر دوس نداشتم دلم میخواست دوتا پسر داشته باشم

ن تو دوران جاهلیت موندم ن تاج و تختم بی وارثه  و ن خیلی چیزای دیگه 

مثل خیلیاتون ک دختر دوس دارین منم پسر دوس دارم 

البته اینم بگم بیشتر از این ناراحتم ک نکنه دخترمم سرنوشتش مثل خودم باشه نکنه اتفاقایی ک برای من افتاد برای اونم بیوفته

واینکه اصلا و ابدا نمیدونم دوتا بچه با جنس مخالف رو چطور میشه تربیت کرد تو این جامعه خراب

ترخدا اگه میتونین کمکم کنین 

چطور دخترمو دوس داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر شما هیچ تلاشی هم که نکنی، فرشته ت به حرف که بیفته دلت میره براش  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

خیلیییی زیاد جوری ک وقتی بزرگ شد خدا نکرده تو مریض شدی مراقب باشه گلم دختر نعمت خداس نمیدونم دانشمند چیه اسمشو یاذم رفته میگه کسایی ک دختر ندارن باید رو به قبله سجده کنن تا خدا بهشون دختر بده ❤️❤️

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

به معصومیت دخترت فکر کن که جز تو کسی رو نداره تو این دنیا 

با قلب کوچیکش به تو امید داره وقتی گریه میکنه داره تو رو صدا میزنه

دهان شماخروجی افکار شماست👄🌈وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد👂🏻👀مواظب ویترین شعورتان باشید⛔️،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد🎁💞💞.