2821
2789
عنوان

با ۵ تومن میشه خریدکرد😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3342 بازدید | 197 پست
عاشقتم لامصب.... ماچ ماچ نمکی این چندمین کامنت باحالیه که ازت میخونم... 😍😅

عزیزززززم چقدر کامنتت حس خوب داد بهم 😍😍😘😘😘

فداتشم من ... 

ایشالله همیشه بخندی و شاد باشی مهربون ❤❤🌹🌹

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شورشو در اوردن انقد از این تاپیکا زدن.. باور کن شوهراشون پنج هزار تومنم بهشون نمیدن. حالا میان اینجا چند ملیون چند ملیون مینویسن که کمه براشون ..جمع کنید بابا 

حالا ک نگاهت به منم افتاد ، واسه غمایی ک تو دلمه صلوات بفرست. برام دعا کن. تا بلکه فرجی بشه برام. ایشالله خودتم حاجت روا شی😘

چی میبینم من واقعا کامنتا خنده داره منم دستم خالی بود امسال قراره خرید حسابی کنم چرا پز بدم مگه ۵تومن چیه

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده

واقعن که دیگه شورشو دراوردین. یه روز یکی میگه شوهرم ماهی سه تومن میده بنظرتون کمه!!!! ملتو چی فرض کردین خدایی. مگه چی میخرین چی میپوشن پنج تومن کافیتون نیس

تا پای جان برای ایران🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....

واقعن که دیگه شورشو دراوردین. یه روز یکی میگه شوهرم ماهی سه تومن میده بنظرتون کمه!!!! ملتو چی فرض کر ...

من با خریدخونه کلی گفتم

واسه نینی دار شدنم صلوات بفرستید..ممنونم😍😍۹۹/۹/۹بهترین روز ززندگیم روزی که تمام آرزوهایم برآورده شده
2825
2823
2791
2779
2792