2777
2789

دیگه کم آوردم نمیدونم چیکارکنم داغونم کرده مامانم  خدالعنتش کنه ...نمیدونین جیگرمو میسوزونه نمیدونم چیکارکنم  

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه جراحی کردم رو پا نیستم خیلی اذیتم میکنه میگم کاش خدایا منو میکشتی انقدر  زیر دست این زن درد و غم نمیکشیدم

عزیزم راضیشون کن برو جایی مشغول کار شو 

من تازه جراحی کردم برای یه مشکلی ....تو خونم تا بهتربشم کار پیدا کنم ولی یه غذا به من نمیده این زن  بیوفته از پا به خدا کاراشو جبران میکنم

منم امروز حالم بده بود نه صبحانه بهم داد نه نهار از جام نمی‌تونستم بلند شم بعد میگه برو خرید اگه نری ...

همه چیو کرده به نام خودش دستم به هیچ حا بند نیست نکرد یه قدم واسم بر داره تو این مدت مریضیم هیچ وقت نمیبخشمش

یه روز اونها هم به تو محتاجم میشن بزار خوب شدی برو سر کار کم تر ببینیشون

الان حالم بده به نظرت بهزیستی جایی نداره چندروز نگهم دارن یا هرجا دیگه ...هرکی ببینه فکرمیکنه چه مادریه چه خرجی میکنه نمیدونن دلم خونه

من تازه جراحی کردم برای یه مشکلی ....تو خونم تا بهتربشم کار پیدا کنم ولی یه غذا به من نمیده این زن & ...

عزیزم چطور دلش میاد .اشکال نداره زمین گرده انشالا زودتر حالت خوب میشه و سرپا میشی

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞