2777
2789
عنوان

هماتوم در بارداری لطفا کمک

114 بازدید | 11 پست

سلام خانما دو روز پیش یهو که ازخواب بیدار شدم دیدم تمام لباس زیرم خیسه وقتی نگاه کردم دیدم یه خون خیلی آبکی ازن رفته جیغ و داد که بچه م سقط شده عصر با کلی استرس رفتم سونو گفت کیسه آب و بچه سرجاشونن و قلبشم خداروشکر میزنه ولی هماتوم داری

استراحت مطلق و شیاف پروژسترون داد الان بعد دورکز به لکه تبدیل شده لکه هامم دارن بی رنگ میشن ولی ابلن توشون یه حالت لخته سیاه دیدم البنه بصورت رگه ای بود استرس گرفتم

کسی بوده هماتوم داشته باشه خوب شده باشه

اینم بگم ۱۱ هفته م تموم شده

تیکر تولد گل دخترمه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه متاسفانه یادم نیست عزیزم من بارداری قبلی هماتوم داشتم و همچنین الان

روزهای تلخ زایمانم، اکثر تاپیک هام میومدین و دلداریم میدادین

چقدر بد!! چرا یسری راحت بچه میارن، اونوقت ما   

دعا میکنم روزها برات زودتر  بگذره و بچتو به سلامت بغل بگیری

روزهای تلخ زایمانم، اکثر تاپیک هام میومدین و دلداریم میدادین چقدر بد!! چرا یسری راحت بچه میارن، اون ...

عزیزم من اونقدر درگیری ذهنی داشتم که اصلا خاطرم نیست واقعا عذر میخوام

خدا به ما هم لطف داره قطعا

نا امید نباش

رفتم تاپیکاتون رو بخونم چیزی نیست

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
عزیزم من اونقدر درگیری ذهنی داشتم که اصلا خاطرم نیست واقعا عذر میخوام خدا به ما هم لطف داره قطعا ن ...

ان شاالله

پاکشون کردم، هر چیزی که خاطرات اون روزهارو به یادم میاره، عصبیم میکنه

نتونستم با قضیه کنار بیام

هرچی میگذره خشمم بیشتر میشه

همش میگم کاش بچم میموند، من که هفت ماه ، هفت خان رسم رد کردم، تحمل کردم! چرا حالا باز باید آواره مطب دکترها باشم

ان شاالله پاکشون کردم، هر چیزی که خاطرات اون روزهارو به یادم میاره، عصبیم میکنه نتونستم با قضیه ...

عزیزم

توکلت به خدا باشه

منم گلمو ظاهرا از دست دادم ولی واقعیتش اینه که هنوزم دختر منه و قراره به زودی با هم زندگی دائمی داشته باشیم

هر کی ازم میپرسه چندتا بچه داری میگم دو تا

دلتنگ میشم و گریه و... هنوزم گاهی هست ولی مطمئنم خدا دوستمون داره

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
عزیزم توکلت به خدا باشه منم گلمو ظاهرا از دست دادم ولی واقعیتش اینه که هنوزم دختر منه و قراره به ز ...

ان شاالله بارداری و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم

تنت سلامت و دلت شاد باشه