مامانفاطمه۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 4426 عنوان مادر شوهرم باید بره کنولوسکوپی 146 بازدید | 10 پست دختر نداره میخوام ببینم من اگه به عنوان همراه برم باید چه کار هایی بکنم آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟ 1399/12/02 | 14:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
orangione عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 کار خاصی نیاز نیست بکنی عزیزمفقط موقع بلند شدن از تخت میتونی کمک کنی🤔و موقع عوض کردن لباساشون یا پوشیدن دوباره...چند سالشونه؟ گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20261 کاری نمیشه کرد فقط داد و بیداد کرد آرومش کن هی هم نگو درد نداره فک کنم خیلی درد داره 😑 قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
مامانفاطمه۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 4426 کار خاصی نیاز نیست بکنی عزیزم فقط موقع بلند شدن از تخت میتونی کمک کنی🤔 و موقع عوض کردن لباساشون ی ... نمیدونم ۵۰ وخورده ای آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟
samiکاربریچهارم عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 2334 چی هس ؟ کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
مامانفاطمه۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 4426 کاری نمیشه کرد فقط داد و بیداد کرد آرومش کن هی هم نگو درد نداره فک کنم خیلی درد داره 😑 مگه بیهوش نمیکنند ؟مگه زمان انجام آزمایش همراه پیششه؟ آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟
Lily58 عضویت: 1395/03/22 تعداد پست: 44624 کاری نمیشه کرد فقط داد و بیداد کرد آرومش کن هی هم نگو درد نداره فک کنم خیلی درد داره 😑 اون مال قدیم بود بابا، الان یه بیهوشی خفیف میدناستارتر کاری قرار نیست بکنی، احتمالاً به خاطر بیهوشی همراه خواسته حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...
orangione عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 نمیدونم ۵۰ وخورده ای فقط حتما بهشون یاد آوری کن کهحتما قبل از ورود به اتاق کلونوسکپی باد روده شونُ کاملا خالی کنندحتی اگر یکم باشهوگرنه به شدت درد میگیره گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
مامانفاطمه۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 4426 فقط حتما بهشون یاد آوری کن که حتما قبل از ورود به اتاق کلونوسکپی باد روده شونُ کاملا خالی کنند حتی ... من که روم نمیشه ولی به شوهرم میگم بگه ممنون من بحاش استرس دارم آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟
orangione عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 4330 من که روم نمیشه ولی به شوهرم میگم بگه ممنون من بحاش استرس دارم حتما بگو ولی!من این کارُ نکردم متأسفانهبا اینکه تقریبا بی هوش بودمدرد خیلی شدیدیُ احساس می کردم گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20261 مگه بیهوش نمیکنند ؟مگه زمان انجام آزمایش همراه پیششه؟ نمیدونم چن سال پیش که نبود همسایه عزیزم اینا رفته بود مو به مو رو تعریف کرد چیکار کردن 🙄😐 قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید