بعضی ها ازینکه مجردن و کیس خوب پیدا نکردن برای ازدواج و تنهان ناراحتن توروخدا از زندگیتون لذت ببرین قرار نیست اتفاق عجیبی بیفته وقتی آدم زندگیتون رو پیدا نکردین با عجله کسی رو برای یک عمر زندگی انتخاب نکنید بخدا بدجور تاوان باید بدید همین...از نفسی که میره و میاد شکر کنید که توش غم نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
با ازدواج فقط تا ۶ ماه آدم احساس تازه ای پیدا میکنه بعد همون آدم و حسهای قبلی میشه اگه تو مجردی حالش خوب باشه بعد از ازدواجمهمونه نباشه ازدواج چیزی رو تغییر نمیده