2777
2789
عنوان

کینه ازکسی به دل گرفتین؟

89 بازدید | 13 پست

باهاش. برین و بیاین ولی نتونین فراموش کنین چیکار کرده.مخصوصا اگ زن باشه 

تگه آره چجوری خودتونو آروم میکنین 

من نمیتونم کینه ای نیستم ولی از یکی فقط از یه آدم نو دنیا خیلی کینه ب دل دارم وسط دعوا من و همسرم خیلی حرفای بدی بهم زد 

چیکارکنم هیچوقت نمیخام ببینمش ولی مجبورم ☹️

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...

نه از هر کسی کینه به دل بگیرم همونجا میشورمش میندازمش رو بند

بعدم فراموش میکنم

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاریش نمیشه کرد.منم ب دل میگیرم اما نمیتونم بدبخورد کنم.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

من از یکی بدم میاد دوس ندارم ببینمش. هر جا هس نمیرم. اگرم مجبور باشم برم محلش نمی‌ذارم انگار نیس. البته هنوزم تو دلم کاملا بی تفاوت نیستم و ازش چندشم میشه اما دارم سعی میکنم بی تفاوت کامل بشم

نه از هر کسی کینه به دل بگیرم همونجا میشورمش میندازمش رو بند بعدم فراموش میکنم

منم اینکارو کردم ولی نمیتونم هضم کنم بازم کینه ب دل دارم دلم نمیخاد ببینمش 

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...
منم اینکارو کردم ولی نمیتونم هضم کنم بازم کینه ب دل دارم دلم نمیخاد ببینمش 

خو نبینش

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
من از یکی بدم میاد دوس ندارم ببینمش. هر جا هس نمیرم. اگرم مجبور باشم برم محلش نمی‌ذارم انگار نیس. ال ...

ب نظرت اگ رک و راست بگم ازت متنفرم نمیخام هیچوقت ببینمت بعدا آروم میشم؟

ازپدرومادرم همین ک دیگه سراغی ازشون نمیگیرم ک راحت باشن و خوش باشن و خودمم زندگی میکنم بدون اونا اوج ...

🙍

ب نظرت اگ رک و راست بگم ازت متنفرم نمیخام هیچوقت ببینمت بعدا آروم میشم؟

دلیلی داره بگی؟ تو باید خودتو آروم کنی فقط وگرنه دهن به دهن نذار با کسی. برا من جاریمه. خیلی کم میبینمش تو جمع و مهمونی. وگرنه کاتیم.همین که محلش نمی‌ذارم میسوزه