2777
2789
عنوان

آندوسکوپی

185 بازدید | 14 پست

سلام ساعت 8.30 شب وقت آندوسکوپی دارم بیهوشی رو انتخاب کنم یا بی حسی؟ خیلی استرس دارم الانم چندقاشق برنج خوردم تا شب دیگه چیزی نمیخورم آب میشه خورد چون فشار من سریع میفته

اکرگفتن نخوری بهتره نخوری مخصوصا اگر با بیهوشی باشه.همراه قوی هیکل باخودت ببر که بتونه جمعت کنه و بیارتت خونه.من بابی حسی انجام دادم عملا انگاری هیچی

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکرگفتن نخوری بهتره نخوری مخصوصا اگر با بیهوشی باشه.همراه قوی هیکل باخودت ببر که بتونه جمعت کنه و بی ...

گفتن هشت ساعت مونده چیزی نخور من از الان میخوام ناشتا بمونم. تقریبا میشه ده ساعت آب رو چیزی نگفتن اما نمیخورم باشه .خیلی طول میکشه؟

من با بیهوشی انجام دادم بعدش بلافاصله پاشدم اومدم خونه خودمم رانندگی کردم حالمم عالی بود اصلا اونقدر ...

پس بگم بیهوشم کنن چون فوق العاده استرسیم و ببینم لوله میره دهنم شدید تهوع میگیرم

من با بیهوشی انجام دادم بعدش بلافاصله پاشدم اومدم خونه خودمم رانندگی کردم حالمم عالی بود اصلا اونقدر ...

خیلی خوبه که من خواهرشوهرمو شوهرش بغل کرد و آورد خونه.من چون تنها بودم و شوهرم مرخصی نداشت بی حسی زدم خیلی اذیت شدم

پس بگم بیهوشم کنن چون فوق العاده استرسیم و ببینم لوله میره دهنم شدید تهوع میگیرم

اینجوری که دوستمون میگه خیلی خوبه حتما بابیهوشی بزن واقعا آزاردهندس

من توی یه رادیولوژی خصوصی انجام دادم عالی بود واقعا هیچی نفهمیدم مث یه خواب شیرین بود ... چند دقیقه ...

چقدر خوب به من گفتن خودم انتخاب کنم همون بیهوشی انتخاب میکنم توی مطب خصوصی انجام میدم

حالا ترجیحا با یه همراه برو گلم انشالله که عالی انجام شه مث مال من و هیچی حس نکنی نگران نباش الان ...

باشه مرسی عزیزم تاپیکو نمیبندم شب میام میگم چطور بود چندسال پیش اندو بدون بی حسی و بیهوشی شدم .برای همینه ترسم .افتضاح بود فقط بالا میاوردم و آروغ میزدم خودم به دکتر گفتم آندو کنه خیالم از معده م جمع بشه 

شاید مراکز کارشون باهم فرق داره جایی که من رفتم یه رادیولوژی خصوصی بود یکمم گرون بود اما واقعا هیچی ...

من پنج سال پیش ۲۳۰دادم جونم درومد مثلاذخصوصی بود

با بیهوشی؟

سلام عزیزم رفتم بیهوش شدم هیچی نفهمیدم الان فقط گلوم درد میکنه یکمی موقع بلع. گفت که ورم معده و ریفلاکس و گشادی دهانه ی معده داری و مایع صفرا هم توی معده دیده شده .یه نمونه هم دادن مادرم برده آزمایشگاه که نمیدونم وایه چیه