2777
2789
عنوان

بعد سه ماه پیام داده!!!

982 بازدید | 34 پست

دوس پسرم بعد سه ماه پیام داده

سلام خوبی؟

چی جواب بدم

یساعته که پی داده

سه ماه پیش دعوامون شد جفتمونم بد حرف زدیم،

فک نمیکردم دیگه پی بده

ولی داد

میشه بگید چی بگم الان

اصلا چه جمله ای مناسبه

حس میکنم صد پشت غریبه پیام داده

حتی شمارشم پاک کرده بودم

اول شمارشم نشناختم

بگو سلام عالیم 

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو سلام عالیم 

یا بگو سلام دکتری

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔

اصلاجوابشونده اگه دوباره پیام دادجواب بده

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

بگو هه دوراتو زدی اومدی باز

شده بخوای گریه کنی نتونی غرورت نذاره شده زندگی بخواد بزنه کفرتو در بیاره  هی پشت هم سیگارو یه حال بدو بیمارو غید همه چی رو بزنی از هم دل بکنی ...  نشستم به در نگاه میکنم دری که اه میکشد...

بچه ها ببینید کاربریم بالا میاد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سین کن جواب نده بسوزه  😏

آخ تا فیها خالدونش  میسوزه 😂😂😂😂😂😂

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

خب بعدش ممکنه گیر سه پیچ بده که بیا دوباره برگردیم

اگه تمایل داری دوباره دوست بشی  یا حوصلشو داری پیام‌بازی کنین ، جوابش بده

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

جواب نده 

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍