2777
2789

خانوما چندین ماهه خونم کثیفه بچه کوچیک دارم نمی‌ذاره برسم ب کار خونه‌ حالا ب ماه پیش فرشارو.دادیم قالیشویی امروز دیگه با کلب سختی خونه رو تمیز کردیم ی ساعت پیش فرشا رو پهن کردیم دیدم ی فرشم انگار گرد و خاکیه تو زمینه مشکیش دیدم انگار رد ی  چیزایی هست. دقت کردم نمی‌دونم جای پنجوله سگه یا جای کف چکمه چنین چیزی. حالا دارن دیوونه میشم بعد از ی ماه دلم خوش بود از ف پا بچمو راحت میدارم رو فرش حالا اینجور. تو رو خدا بگید چ خاکی ب سر بریزم .بچمم مدام سرشو می‌ذاره رو فرش بازی می‌کنه چهار دست و پا میخواد بره 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن قالیشویی . بهشون بگو .

من یادمه یه بار ‌زرب اورده بود فرشارو امداخته بود دیده بود تمیز نشده . زنگ زده بود به همون قالیشویی .

گفته بودن هیچ فرسای شمارو نشستیم اشتباه  فرستادیم براتون ‌بیارین بشوریم 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
بهشون زنگ بزن

زنگ که میزنم حالا از حرم تا صبح خوایم نمیبره. الهی خیر نبینن مثلا دادم اعلا شور بشورن این گندو زدن .

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
زنگ بزن قالیشویی . بهشون بگو . من یادمه یه بار ‌زرب اورده بود فرشارو امداخته بود دیده بود تمیز نشده ...

مال من شسته هست معلوم نیست نکبتا رو زمین انداختن خامی شده چ غلطی کردن نمی‌دونم. منم حساسم مخصوصا رو حیوون اگه بدون سگ رفته روش دیگه استفاده نمیکنم

بابا جارو بکش شاید داشتن جمع میکردن یکی پا گذاشته مهم ک نی

نه بابا همه جاش هست. بعد اگه رد پای حیوون باشه چی؟؛ بچم چهار دست و پا می‌ره رو فرش چ کنم 

زنگ بزن پس بده به قالیشویی . تا شامل مرور زمان نشده

الان ی ماه شده من چمیدونستم اینجوری میشه 

رد پای گربه اس احتمالا. مهم نیست بابا جارو بزن بره 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
رد پای گربه اس احتمالا. مهم نیست بابا جارو بزن بره 

نگووو تو رو خدااا من متنفرم از گربه و سگ. بعد بچه کوچیک دارم چهار دست و پا میره رو فرش کثیف. خدا ازشون نگذره

نگووو تو رو خدااا من متنفرم از گربه و سگ. بعد بچه کوچیک دارم چهار دست و پا میره رو فرش کثیف. خدا ازش ...

ببین خیالت راحت اون گربه های قالیشویین تمیزن. بعدم خشکی روی خشکی نجاست نداره ک. جارو بزن خاک بره. 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️