2777
2789

فرش گل ابریشم را اعتبار نکردم بدم قالی شویی خودم شستم لوله کردم گذاشتم تا خشک بشه قسمتی که روی زمین بوده حاشیه ی فرش قرمز شده زمینه اش کرمه کسی میدونه چطور میتونم خودم درستش کنم چون قالیشویی میگه ۷۰۰میگیرم رنگ بری کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا کلی قیمت فرشه ۷۰۰ بده درست کنه دیگه الان پادری دست دوم دستباف ۲ تومنه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

عزیزم فرش دستبافو نباید خودت بشوری.. منم بابام اینا یبار خودشون شستن تمام رنگاش قاطی شد

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

اخه یک سری یک جا بود کلی اعتبار داشت عمه ام فرشای دستبافشو داد شستن برد که برد هنوز عمه ام داره شکایت میکنه منم نمیخواستم اینارو بشورم دخترم چایی ریخت روش لک شد مجبور شدم ترسیدم بدم قالیشویی

اخ اصلا میگن فرش دستبافت حتی به قالیشویی های عادی هم نباید داد باید جای خوب بدی بعد شما خودت شستی می ...

بله میدونم چنده اعتبارم نمیشه چشمم ترسیده برای این نمیدم بیرون