الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادری که بچه خودشو به بقیه ترجیح میده نباشه خیلی بهتره...از زمان بچگی تا الان یادم نیس یه بار طرفداری بچه هاشو بکنه فقط بقیه را زده تو سر ما...همه خواهر برادرام این تفاوت رو حس میکنن اما تا یه جایی ادم تحمل میکنه ...بعضی وقتا حس میکنم مادر ندارم اصن نمیفهمم مادر یعنی چی
خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
ما جای کسی نیستیم که درکشون کنیم پس قضاوت نکنید بچها
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
وای ولمون کنین توروخدا مادر مادر مادر با استارتر شدیدا موافقم منکه مادرمو حلال نمیکنم بخاطر ب ...
من از زندگی شما خبر ندارم ولی به شخصه هیچ وقت برای کسی ارزوی مرگ نمیکنم چه برسه به اینکه اون فرد مادرم باشن کمترین کاری که برام کرده تحمل درد زایمان واسه به دنیا اوردنم بوده
20سال بعد،بابت کارهایی که نکردی بیشتر افسوس میخوری تا بابت کارهایی که کردی، پس روحیهی تسلیم پذیری رو کنار بذار، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا، جستجو کن، بگرد، آرزو کن، کشف کن🌈🌻
خب گاهی اوقات بیخودی غمگینم بدون هیچ دلیلی . یهو شاد میشم بیخودی میخندم . زیادی ولخرجی میکنم . البته مال من حاد نیست . چون چند ساله داروی افسردگی میخورم خیلی بهترم