2777
2789
وای ولمون کنین توروخدا مادر مادر مادر  با استارتر شدیدا موافقم منکه مادرمو حلال نمیکنم بخاطر ب ...

ببین عزیزم منم دو قطبیم . یه پسر ۷ ساله دارم .

من خیلی دیر متوجه شدم که بیمارم . ولی دیگه بچه نمیارم . و تمام سعیم اینه که پسرم به نحو احسن بزرگ بشه. 

خب الان من باید جواب پس بدم؟ 

من که نمیدونستم !

شاید شاید مادر شما هم اطلاعات نداشته 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم منم دو قطبیم . یه پسر ۷ ساله دارم . من خیلی دیر متوجه شدم که بیمارم . ولی دیگه بچه نمیار ...

دو قطبی چطوریه

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 

مادری که بچه خودشو به بقیه ترجیح میده نباشه خیلی بهتره...از زمان بچگی تا الان یادم نیس یه بار طرفداری بچه هاشو بکنه فقط بقیه را زده تو سر ما...همه خواهر برادرام این تفاوت رو حس میکنن اما تا یه جایی ادم تحمل میکنه ...بعضی وقتا حس میکنم مادر ندارم اصن نمیفهمم مادر یعنی چی

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد

ما جای کسی نیستیم که درکشون کنیم پس قضاوت نکنید بچها

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
ببین عزیزم منم دو قطبیم . یه پسر ۷ ساله دارم . من خیلی دیر متوجه شدم که بیمارم . ولی دیگه بچه نمیار ...

یعنی چی دوقطبی هستی؟

ناامید از در رحمت به کجا باید رفت؟یا رب از هرچه خطا رفت؛ هزار استغفار...
وای ولمون کنین توروخدا مادر مادر مادر  با استارتر شدیدا موافقم منکه مادرمو حلال نمیکنم بخاطر ب ...

من از زندگی شما خبر ندارم ولی به شخصه هیچ وقت برای کسی ارزوی مرگ نمیکنم چه برسه به اینکه اون فرد مادرم باشن کمترین کاری که برام کرده تحمل درد زایمان واسه به دنیا اوردنم بوده

20سال بعد،بابت کارهایی که نکردی بیشتر افسوس می‌خوری تا بابت کارهایی که کردی، پس روحیه‌ی تسلیم پذیری رو کنار بذار، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا، جستجو کن، بگرد، آرزو کن، کشف کن🌈🌻
تو میدونی چی به ما گذشته  مادرم چندساله حموم نرفته لباسشم عوض نکرده بوی تعفن میده دیگه بریدم

اسی چرا نمیبرید کلینیک بستریش کنید

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
یعنی چی دوقطبی هستی؟

خب گاهی اوقات بیخودی غمگینم بدون هیچ دلیلی . یهو شاد میشم  بیخودی میخندم . زیادی ولخرجی میکنم . البته مال من حاد نیست . چون چند ساله داروی افسردگی میخورم خیلی بهترم 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
مگه میشه؟ پس کی بهتون می رسیده

خواهرای بزرگترم که چندسال ازم بزرگترن از مدرسه میومدم غذا نبود نون خالی میخورم یا پفکی چیزی خواهرم که بزرگتر شدن اونا غذا میپختن 

مادر شوهر خوبی باش تا بهشت زیر پات باشه