صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچوقت هیچوقت مادرمو حلال نمیکنم بخاطر بدنیا اوردنم اگه پل صراطی اون دنیا باشه یقشو میگیرم به ولله ببین چقدر بدبختی کشیدم که دارم اینجوری میگم باعث و بانی تمام بدختیامم پدر مادرم بودن
دین من انسانیت است🍃 خدایا شکرت بابت وجود پهلوان شهرمون مهران قربانی😍❤/ من عاشق شهر ساری و مردمش مخصوصا قهرمان شهرمون هستم🏡
چه مادری ۳۱ سالمه تا به حال دستپختش نخوردم حتی یه لیوان اب دستم نداده یه نمیرو برام نپخته چه اسیبایی ...
بیماری خاصی دارن؟
20سال بعد،بابت کارهایی که نکردی بیشتر افسوس میخوری تا بابت کارهایی که کردی، پس روحیهی تسلیم پذیری رو کنار بذار، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا، جستجو کن، بگرد، آرزو کن، کشف کن🌈🌻