2777
2789

سلام.من آقا هستم،فردا شب قراره با خانواده بریم دیدن ی دختر از فامیلامون ک اصلا تا الان ندیدمش

و ی جورایی میشه گفت ک میخایم شروع آشنایی مون باشه...و قرار شده باهم دیگه تو اتاق باشیم و تنهایی صحبت کنیم،حالا من نمیدونم چیکار کنم چی بگم چی بپوشم،،ترو خدا راهنماییم کنید چی بگم؟؟

چ حرفایی بزنم؟

واقعاً هنگ کردم لطفاً راهنماییم کنید ممنون میشم واقعا ازتون

ی جوری بجنگ ک حتی اگه ب هدف هم  نرسیدی، جنازه تو نزدیک قله پیدا کنن؛ نه تو کوهپایه.../💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی برو شاید از قیافش خوشت نیمد حالا😐کارو زندگی دیگ 

آخه نمی‌دونم چطوری بحث رو شروع کنم چی بگم؟

ی جوری بجنگ ک حتی اگه ب هدف هم  نرسیدی، جنازه تو نزدیک قله پیدا کنن؛ نه تو کوهپایه.../💪

نمیدونم ولی یه جوری بجنگ که اگه مردی جنازتو نزدیک قله پیدا کنن نه تو کوهپایه😎

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

کت وشلوار بپوش 

مرد باش از اول همه چیز راست بگو

انتظاراتت عقایدت حقوقت کجا زندگی کنی 

الهم العجل لولیک الفرج                                  خداروشکر من دوباره مادر شدم خداروهزاران مرتبه شکر که مادر دوتا گل پسرم                                               آقا محمدامین واقا محمدصدرا عشق های من دوستون دارم 

خودت شغل سن و تحصیلاتت روبکو 

و هم چنین مال دختره رو 

شیرینی تر هم دوکیلوووو بخر ببر ازاون خشگلاش هاااا😋😋😋

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
وقتی ازش خوشت بیاد خودت میدونی چیا بگی

من تا الان اصلا اتفاق نیفتاده با دختری تنها باشم و صحبت از ازدواج و ...بزنم لطفاً بگین چی بگم

سعی کنید خودتون باشید

برای لباس هم یک چیزی که مناسب اون مهمونی باشه

مثلا یک پیراهن روش هم یک کت اسپرت که مناسب فصل هم باشه

صحبت هم که اول بذارید خانم شروع کنن ببینید میخوان در مورد چی صحبت کنند

بعد هم شما سوال کنید در مورد چیزایی که واسه اشون مهم هست یکم از خودتون بگید و چیزایی که براتون اهمیت داره

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

اگه منظورت خواستگاریش خوب باید از توقعاتی که از همسر آینده داری برایش بگی و در مقابل از اونم سوال کنی و همینطور کارهایی که میتونی در آینده برایش انجام بدی رو بهش بگی

من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت                      که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت        
آخه نمی‌دونم چطوری بحث رو شروع کنم چی بگم؟

بپرس توقعاتت از یک مرد چیه مالی و احساسی بعد در موردش فکر کن‌ 

یک نبینی خوشگله یا فامیله تو رو دربایسی بمونی. 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.