2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الویه😖

اقدس😖

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔
اقدس😖

وای اره😫

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
وای اره😫

کاش سالاد پاستا درست کنه بهتره🤐

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔

مقدارشان نمیدونم چجوری بهت بگم ولی ما دو سال در دنیا هامون سیب زمینی آبپز مرغ نخود فرنگی خیار شور مقدار کمی هویج آب پز شده می داریم و سس مایونز مهرام چون بقیه یا خوشمزه نیستند و یا ظفری دارند و نمک و فلفل سیاه و خیلی کم آب لیمو

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
مقدارشان نمیدونم چجوری بهت بگم ولی ما دو سال در دنیا هامون سیب زمینی آبپز مرغ نخود فرنگی خیار شور مق ...

ابتداش اشتباه تایپی بود  

*درسالاد الویه هامون 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

[QUOTE=177886701]بنظرت اگه کالباس قاطی این مواد کنم بد مزه میشه؟! [/QUOTE کالباس اصلاً مزه جالبی به  سالاد الویه  نمیده