2777
2789
عنوان

بدترین کاری که خانواده شوهرتون باهاتون کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 25 پست
متنفرم ازشون متنفرم

خوب قبول نمیکردی عزیزم 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وشوهرموتنهاگذاشتن ازهرلحاظ ک فکرشوبکنی عقدبودم یکسال حتی یکبارمادرشوهرم وخواهرشوهرم نیومدن ی سربهم بزنن یاحتی تلفن کنن خواهرش ک میگف حق نداری ب خونمون هم زنگ بزنی کاری داشتی ب همراه شوهرت زنگ بزن

مراببربه جایی که " شراب " نمیبرد💕

الهی بگردمتون 

منم دیروز با مادرشوهرم حرف میزدم 

شوهرم قبلا خواستگاری دختر دایی ش رفته بوده گویا مادرشوهرم دیگه پیگیری نکرده 

مادرش برگشت گفت اره، اگر من یکی دوبار زنگ میزدم به داداشم پیگیری میکردم اینجوری نمیشد!!! 

واقعا فازش نفهمیدم! و خیلی بهم برخورد. 

خوب قبول نمیکردی عزیزم 

روزی بود که فهمیدم کرونا دارم مادر و برادرم ریه اشون درگیر شده بود اونم ۵۰ درصد جالب اینجا بود پدرشوهرم کرونا داشت قایم کرده بود اومده بودن دیدنم و من روز سوم مادرم حالش بد شد از خونم رف که من بدتر نشم فکر کن روز سوم زایمانم تنها بودم درد داشتم اسمم باید میزاشتم من به شوهرم یه اسم گفتم شوهرم یه اسم پیشنهاد داد انقد حالم بد بود فکر میکردم دلش برام میسوزه اسم من رو میزاره ولی برعکس اسمی که مادرش گفته بود گذاشته بود

الهی بگردمتون  منم دیروز با مادرشوهرم حرف میزدم  شوهرم قبلا خواستگاری دختر دایی ش رفت ...

وااای علنی دارن میگن کاش برادرزادمومیگرفتم مادرشوهرمنم برادرزاده اشودرنظرگرفته بودبرای همسرم صاف زل میزدتوچشمام میگف من یکی ک داغ برادرزادم موندرودلم

روزی بود که فهمیدم کرونا دارم مادر و برادرم ریه اشون درگیر شده بود اونم ۵۰ درصد جالب اینجا بود پدرشو ...

حالا اشکال نداره عزیزم انشالله برا بچه بعدیت 

این چیزا غصه نداره 

حال دلت خوب باشه الهی🌷

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
چه علتی داشت اینو گفت

شوهرم اونموقع وضع مالیش خیلی بدشدبعدازعقدنمیتونستیم عروسی کنیم خونه مادرشوهرمم بزرگ بودجاداشت مابریم خواهرشوهرمم طلاق گرفته بودمیگف ک نکنه مابریم پیششون حتی نمیذاشت مادرشوهرم منودعوت کنه اونجامیگف من آبم با زنداداش تو ی جوب نمیره خداازش نگذره بعدده سال هنوزم اذیتم میکنه