2777
2789

چند وقت پیش چند تا تایپک زدم ک رابطم داشت خراب میشد 

اون موقع نامزدم میخواست جدا بشه ولی حل شد و جدا نشدیم

ولی الان من ازش جدا شدم

چون دیگه ادم قبلی نیس

معتاد شده

بدبین شده

اصلا صمیمت قبلی رو نداشت

زیر همه قول و قراراش زده

منم ک بیشتر فک کردم گفتم با من عین یه گوسفند رفتار میکنه یه روز خوبه یه روزبد 

گفتم آیندمو تباه نکنم از این بیشترم خودمو بی ارزش نکنم ب خونوادم گفتم دیگه میلی ندارم 

ولی حالم خیلی بده چیکار کنم

اگه برگرده و بگه ترک میکنم و خوب میشم بنظرتون چیکار کنم

چیکار کنم دیگه بهش بگم نه و قبولش نکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهشا دلت نلرزه

اعتمادی به قول و قرار نیست

ادم بدبین بدبختت میکنه 

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

توله گرگ مرگه گول نخوربد دوسته منم وقتی نامزد بودن قول داد ترک کردن هفته پیش ازدواج کردن ولی بازم از چیزی دید مثه چی پشیمونه . 

اصلا گول نخورید ادم که اعتیاد داشته باشه به هرچیزی هااا حتی رفیق خوب نمیشه چه برسه مواد یه مواد بخاطره دلت ول میکنن یکم کم محبتی یا یا دعوا کوچلو میرن سراغش

سختمه خب تازه اولشه

زود گذره توی این مدت هم خودتو سرگرم کن تا یه مدت بگذره و فراموشش کنی 

بهتر از اینکه بری یه عمر خودت پشیمون بشی از تصمیمت 

بشین خونه پدر پادشاهی کن

همیشه سرم بالاس چون بالا سرم خداست