2777
2789
عنوان

با نامزدم همی چیو تموم کردم ولی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 38 پست
والا اینجا خدا بهت رحم کنه یکی سوال سمی پرسید که دختری یا نه برای اون چرا باید مهمه که دختری یا نه ج ...

انشالله عزیزم ک حالم خوب بشه امیدوارم مرسی گلم

انشالله عزیزم ک حالم خوب بشه امیدوارم مرسی گلم

دختر بودن یا نبودنت به هیچ کاربرای سایت مربوط نیس از این سوالا میپرسن انگار خودشون هیچکاری نکردن مثلا 

بخدا خوب میشی یه ماهه بعد منو تگ کن بگو حالم خوبه یا شایدم زودتر اگه احساساتی نباشی 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی احساساتی ام حالم اصن خوش نیس

میفهممت 

ولی بهت قول میدم چند روز بعد حالت بهتر میشه و انشالله با بهترین فرد ازدواج کنی 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
همشون همینو میگن ما تو خانوادمون داشتیم می گفتن تقصیر زنه و.... ولی من زنش گذاشته جلوش  مردم ...

اره ب من میگه تو منو اینجوری کردی

تو خودت باعث شدی من ازت متنفر بشم

منم بهش گفتم دلت گیر کرده حالا منو نمیخای میخوای همه چیو گردن من بندازی 

شوهر دوستم  اعتیاد داشت ببخشید زود انزالی نمیشد بعد تصمیم گرفت ترک کنه  بعد ترک زود انزالی شد خانمش ناراحت بود از این قضیه چون به ثانیه نمی‌کشید بعد چند دفعه به شوهرش گفته بود از رابطه بدم میاد چون واقعا برام خسته کننده شده چه کاریه اصلا شوهر رفت دوباره کشید به خانمش گفت تقصیره تو چون تو راضی نبودی بهونه مردها