2777
2789
عنوان

پسر خاله

516 بازدید | 47 پست

سلام امیدوارم نظر سنجی قبلیمو خونده باشید 

من داشتم با دوستم جرات حقیقت بازی میکردم خورد که من برم به پسر خالم پیام بدم که عاشقشم 😳 منم گفتم آن نیست پیام میدم بعدش حذف میکنم تا پیام دادم زود سین زد بعد هر چقدر میگم چالش بود حتی ویسم از دوستم گرفتم میگه نه من الان چه گوهی بخورم خیلی خلم میدونم 😶

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

مجرده؟ حالا واقعا دوستش داری یا نه ؟😂😂😂

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیو نه؟؟؟😐😐

میگه تو داری دروغ میگی باور نمیکنه بیشعور😐

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

حالاخوبه فحشت نداده.کلا توایران اینکاردوحالت داره یاطرف فحشت میده تحقیرت میکنه یا دیگه ول کنت نمیشه

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...
مجرده؟ حالا واقعا دوستش داری یا نه ؟😂😂😂

ها مجردها 

نمیشه گفت دوست داشتن😁😐

چقدر چرته این بازی حالا اون کفت تو باید بکنی

گفتم آن نیست اسکرین میگیرم پاک میکنم الان به غلط کردم افتادم ولی فایده نداره

بلاکش کن

پسر خالمه بلاکش کنم که فایده ندارد😶

فک کنم اون دوست داشته ک الان بیخیال نمیشه

نه بابا دوست داشتن چیه همش دنبال اذیت کردنه اینم شد قوز بالا قوز