تمام زنذگیم تباه شده قبلا تپ این سایت بودم شوهر داشتم طلاق گرفتم اومدم خونه بابام ۲۴ سالمه یه شب مامان ۴۹ سالم بدون هیچ مریضی صبح دیدم نفس نمیکشه داغون شدم یک سال میگذره با یکی آشنا شدم برای ازدواج اونم داره داغون ترم میکنه نه میتونم ولش کنم نه بمونم باهاش یه ادم به شدت پررو و هوس باز اهل دختر بازی شدید بوده میخوام خودمو بکشم دیگه خستم بابامم اهل زن بازیه هیچ کی ندارم تنهام داغونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانم متوجه هستم خلأ عاطفی و از دست دادن عزیزان خیلی سخت است ولی به چه قیمتی شما باید صبر دقت و تجربه شکست قبلی را با هم جمع کنید و بعد تو انتخابت دقت کنی
عزیزم متاسفم خودت برای خودت همه کس باش سعی کن یه کار جدید و شروع کن اون آدم اگه میتونی بزار کنار چون همونطور که خودت گفتی مرد زندگی نیست از این خراب تر نکن زندگیتو در اینده مطمعنم موقعیتای خیلی بهتری نصیبت میشه