2777
2789
عنوان

داغونم دیگه

238 بازدید | 28 پست

تمام زنذگیم تباه شده قبلا تپ این سایت بودم شوهر داشتم طلاق گرفتم اومدم خونه بابام ۲۴ سالمه یه شب مامان ۴۹ سالم بدون هیچ مریضی صبح دیدم نفس نمیکشه داغون شدم یک سال میگذره با یکی آشنا شدم برای ازدواج اونم داره داغون ترم میکنه نه میتونم ولش کنم نه بمونم باهاش یه ادم به شدت پررو و هوس باز اهل دختر بازی شدید بوده میخوام خودمو بکشم دیگه خستم بابامم اهل زن بازیه هیچ کی ندارم تنهام داغونم 

چرا نمیتونی ولش کنی ؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودت ارزش قائل باش و ازاون مثلا مرد جدا شو

خودتو پیدا کن

اگه خانه داری برو دنبال کار یا هنر

هیچ جایی تو مخیط کار و بیرون نگو مطلقه هستی

چون بعضی مردا فقط دنبال طعمه میگردن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

عزیزم  متاسفم خودت برای خودت همه کس باش سعی کن یه کار جدید و شروع کن اون آدم اگه میتونی بزار کنار چون همونطور که خودت گفتی مرد زندگی نیست از این خراب تر نکن زندگیتو در اینده مطمعنم موقعیتای خیلی بهتری نصیبت میشه

کاشف دلخوشی های کوچک باش! ^^