2777
2789
عنوان

داغونم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  متاسفم خودت برای خودت همه کس باش سعی کن یه کار جدید و شروع کن اون آدم اگه میتونی بزار کن ...

سراغ همه کاری رفتم یا بدرد نمیخورد یا ولش کرذم میخوام برم دانشگاه اونم میترسم بابام پولش درس حسابی بهم نده بابام پولداره اما بهم پول نمیده درست

وابسته شدم خیلی تنهام نه خواهر دارم مامان جوونم جلو چشمم مرد بس بابام اذیتش کرد هیشکی رو ندارم 

چ فایدع ک اذیت میشی 

ارزش ندار بخدا واین همع عذاب کشیدی 

ی بارم شکست 

خودتو اذیت نکن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

☹️💔بیکار نمون یه زندگی جدید شروع کن 

فک کردم عاشق این شخص شدم اما داغونم کرده از دخالتش هاش هر اینکه گقتم دختر عموش بلاک کنه از اون به بعد بلا هایی به سرم اورده عمدا گفتم برو درش بیار از بلاکی هر شب کارم شده گریه 

بابامم باهام خوب نیس وقتی میاد خونه حالم بد میشه اونو  مقصر مرگ مامان بیچارم میدونم

سراغ همه کاری رفتم یا بدرد نمیخورد یا ولش کرذم میخوام برم دانشگاه اونم میترسم بابام پولش درس حسابی ب ...

حتی اگه سر کاریم رفتی و به دردت نخورد برو دنبالشون باعث میشه ذهن درگیر بشه برای دانشگاه هم درس بخون دانشگاه دولتی قبول میشی نگران نباش همچی درست میشه فقط اول وابستگیت به اون پسرو کم کن و اگه شد بزارش کنار

کاشف دلخوشی های کوچک باش! ^^
برای ازدواج اشنا شدی چه دختر بازی ای میکنه؟ یعنی پیش تو با دختر دیگه حرف میزنه؟

خیلی ها گفتن خیلی دختر باز بوده و با فامیل دخترش راحت میگه میخنده و هیزه 

برا بدبختی عزیزم ادم تا عقلش سرجاش باشه اینکار نمیکنه خدابداد هممون برسه

منم کم مشکل نداشتم پدرم چند ساله مرده ولی هنوز چیزی که از خودش بجا گذاشته گریبان مارو گرفته. هنوز ازدواج نکردم توی 36 سالگی ولی اخه خودکشی؟؟

پسره حس میکتم بخاطر پول بابام اومده جلو در صورتی که بابام به خودمم خرجی نمیده بابام قیافش خوبه و اهل زن بازی هس داداشم زن داره و اصلا محلم نمیذاره خواهر ندارم یه خاله دارم راه دوره خیلی تنهام داغونم پسره هم داغون ترم کرده همش باهام بحث میکنه من خیلی حساسم عمدا میشینه از دخترا حرف میزنه داغونم داغون تولدمه این هفته یکی ندارم بگم صد در صد میاد اینقد بدبختم امشب ۶ تا قرص کلوناز پام خوردم که بخوابم داغونم مرگ مامانم له کرد منو

منم کم مشکل نداشتم پدرم چند ساله مرده ولی هنوز چیزی که از خودش بجا گذاشته گریبان مارو گرفته. هنوز از ...

عزیزم هرکسی یه خصلتی داره یکی طاقتش مثل شما زیاده

یکی مثل من کم

انشالاخدا هممون عاقبت بخیر کنه

ببین میدونم اینجا رکسی داره سعی میکنه کمکت کنه ولی بنظرم فقط یه مشاوریا روانشناس میتونه کمکت کنه مثلا من الان میتونم بگم که رابطه سمیتو تموم کن ولی شاید واقعا یه مشکلی داشته باشی یا سختت باشه قطع ارتباط با بقیه بنظرم حتما برو پیش یه کسی که کارش باشه و بنظرم سعی کن کار کنی و یکم از نظر مالی استقلال داشته باشی اگه نداری البته