اوشگل مدیر استارتر عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 912 عنوان گاز صفحه ای ✅✅✅ 506 بازدید | 24 پست سلام خانوما گاز صفحه ای استیل ۵ شعله تا قیمت یک میلیون و نیم چه مارکی خوبه ؟؟؟ 1399/12/01 | 20:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reihoon96 عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 3867 یک ونیم پنج شعله نمیدونم ولی مارک خوب کن هست اخوان هم هست .لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
فدامدا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 3977 ما بیمکث خریدیم دو و خرده ایی ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است
اوشگل مدیر استارتر عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 912 یک ونیم پنج شعله نمیدونم ولی مارک خوب کن هست اخوان هم هست اره عزیزم ولی گرونن ۳ تومن به بالان
فدامدا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 3977 استیل بگیر اگه گرفتی... ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است
اوشگل مدیر استارتر عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 912 ما بیمکث خریدیم دو و خرده ایی کی خریدی ؟راضی ای ازش عزیزم؟؟
اوشگل مدیر استارتر عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 912 استیل بگیر اگه گرفتی... مارک منظورته ؟شیشه ای خوشم نمیاد استیل میخوام
فدامدا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 3977 تو کارتنش هست....هنوز باز نکردیم..چیزی که همسرم بگیره بد از آب در نمیاد ...از انتخابش مطمینم ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است
فدامدا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 3977 مارک منظورته ؟ شیشه ای خوشم نمیاد استیل میخوام صفحه ش استیل...افرین شیشه ایی نگیر ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است
اوشگل مدیر استارتر عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 912 تو کارتنش هست....هنوز باز نکردیم..چیزی که همسرم بگیره بد از آب در نمیاد ...از انتخابش مطمینم مبارکتون باشه عزیزم❤
فدامدا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 3977 مبارکتون باشه عزیزم❤ ممنون گلم ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است
فدامدا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 3977 الان دیدم بیمکث ۳ و خورده ایه قیمتش شوهرم زنگ زد شرکتش ..از اونجا براش آوردن.. قیمت مناسبتر میافته..تا اینکه بری از مغازه بگیری ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است
اوشگل مدیر استارتر عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 912 شوهرم زنگ زد شرکتش ..از اونجا براش آوردن.. قیمت مناسبتر میافته..تا اینکه بری از مغازه بگیری عزیزم میشه لطف کنی شماره شرکتشو بدی ممنون میشم🙏💖
فدامدا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 3977 رو کارتنش رو الان خوندم زده اجاق گاز صفحه ایی بیمکث مدل MG5098استیل......قیمت عادی ۳/۳۱۹/۹۰۰......قیمت فروش ۲/۵۲۳/۰۰۰ ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است