2777
2789
عنوان

پسر خاله

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 40 پست
فقط گزینه هات😂

ها خداراشکر خانواده نمیزارن معلم شم امتحان تستی بگیرم🤣

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

نگو من تو سن سال تو خیلی اشتباه کردم الان ک نوزدهسالمه حس میکنم تازه عقلم کامل شده و از کارام پشیمونم توهم بعد پشیمون میشی این منم قبل از پسر عموم‌خوشم میومد فک میکردم بش الان اصلاازش خوشم نمیاد هی مگم خدارشکر کار اشتباهی نکردم پیام بدمش ابروم بره

بی حس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگو بهش اگه از علاقش به خودت خبر داشتی اونوقت یه چیز .الآن که فقط یه طرفه است احساستون

شاید😤😓

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
فردا امتحان زیست دارم نمیتونم بخونم🤣 مشکلم همینه تمرکزم از بین رفته🦅

منم مث تو بودم اوایل نامزدیم ولی خودمو جمع کردم 😂😂گفدم دیگع تنبلی بسه الان عین چی دارم واسه کنکور میخونم😀

نگو من تو سن سال تو خیلی اشتباه کردم الان ک نوزدهسالمه حس میکنم تازه عقلم کامل شده و از کارام پشیمون ...

وای خدای من 😓

منم مث تو بودم اوایل نامزدیم ولی خودمو جمع کردم 😂😂گفدم دیگع تنبلی بسه الان عین چی دارم واسه کنکور ...

موفق باشی😶 من کلا از زیست خوشم نمیاد🤣 گفتم اگه تونستم بخونم و تمومش کنم میرم بش پیام میدم 🤣

موفق باشی😶 من کلا از زیست خوشم نمیاد🤣 گفتم اگه تونستم بخونم و تمومش کنم میرم بش پیام میدم 🤣

ی وقت اینکارو نکنیااااااااا😂😂

بعدا بخاطرش خودتو سرزنش میکنی بزار خودش بیاد 

ی وقت اینکارو نکنیااااااااا😂😂 بعدا بخاطرش خودتو سرزنش میکنی بزار خودش بیاد 

خداراشکر هجده تا صفحه مونده دیگم حال ندارم بخونم🤣

هر روز ذکر آن هیچ پفی نیست و من جو گیر شده ام رو تکرار کن روزی هزار دفه😐

چشم😬😳

یه شعر هست از آصف 

که میگه 

به چه‌چیز تو

اینقدر وابسته شدم

به چشمان‌ات

که مرا نگاه نمی‌کنند ؟

یا به قلب‌ات

که مال من نیست ؟

دقیقا ماله منه 😵😅