2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 30 پست

به خود شماره نی نی یار تو تلگرام پیغام نمیدی؟

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دوستتو دوست داری کمکش کن که اینقدر وابسته نباشه

آخه نی نی سایت خودش چیه که تعلیق شدنش این همه باعث حال بد دوستت شده؟

.                                                                  
اگر دوستتو دوست داری کمکش کن که اینقدر وابسته نباشه آخه نی نی سایت خودش چیه که تعلیق شدنش این همه ب ...

دوستم حالش واقعا بده چون پدرش دیشب ازدواج کرده و خودش اوره خونه این اون شده 

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
چرا نینی یار ها جواب نمیدن😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

سلام عزیزم دیگه فعال نمیشه کاربریشون با گزارش کاربرا حذف شده مگه نمیدونسته ممنوع هست اینجا چت روم یا دوستیابی نیست سه تاپیک اخر منو بخونین   

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام عزیزم دیگه فعال نمیشه کاربریشون با گزارش کاربرا حذف شده مگه نمیدونسته ممنوع هست اینجا چت روم یا ...

اون دوستیابی نکرده عزیزم توروخدا حالش خیلی بده من اون دختر میشناسم اصلا اهل این حرفا نیست من خواهش میکنم از تعلیق در بیارینش😔

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
اون دوستیابی نکرده عزیزم توروخدا حالش خیلی بده من اون دختر میشناسم اصلا اهل این حرفا نیست من خواهش م ...

به کاربر مرد گفته عاشقتم دیگه چی بگه؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar