2777
2789
عنوان

تا حالا شده بچتون گیربده که یکی دیگه بیارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا همه تک فرزندا فک میکنن اونایی که چندتابچن کمبودمحبت دارن یاهرموقع چیزی خاستن پدرمادره براشون نخریدن والا ما سه تابچه ایم خیلیم زندگی خوبی داریم این تفکرازکجامیاد من نمیدونم😐

نمیدونم چرا همه تک فرزندا فک میکنن اونایی که چندتابچن کمبودمحبت دارن یاهرموقع چیزی خاستن پدرمادره بر ...

احسنت...دقیقا ما هم همینجور بودیم ،منو همسرمم اصلا دوست نداریم تک فرزندی رو...تا الانم خداروشکر خواسته های فرزندمونو براورده کردیم،از اولم عقیده امون بود که یکی بده و بچه تنهاس....دوتا بچه در کل میخوایم ک داشته باشیم،ان شاءالله خدا هم بهمون بده یه دختر که جنسمون جور شه😁

والا زمان ماهم قحطی بوده نمردییم عقده ای هم نشدیم عیب ازجای دیگریست    

زمان شما به شوري الان قحطي بوده؟!! زمان شما شب ميخوابيدي صبح بلند ميشدي قيمت گوشت ٣ برابر ميشد؟! صاحبخونه دو برابر ميكشيد رو اجاره؟! دوما سطح زندگي هر كسي فرق ميكنه يكي زندگي ىعمولي براش بسه يكي بايد سفر بره رستوران بره گوشي و لپ تاپ و تبلت داشته باشه و خيلي چيزاي ديگه البته اخرين مدل نه يه چيز معمولي 

من تك فرزندم راضي راضيم تا الان هر چي خواستم بهترينا برام فراهم بوده و همه وقت و حوصله پدر مادرم در ...

متاسفم ک اینجور میگم ولی خیلی طرز فکرتون کوته هس،ما عقیدمون اینه ک چه یکی چ دوتا بچه به خواسته هاش تا جایی ک مقدوره براورده میکنیم که تاالانشم کردیم خداروشکر و الانم ک باردارم قرار نیس لباس بچه قبلیمو تنش کنم یا محبتمونو از یکیشون دریغ کنیم ک احساس کمبود کنن

ن عزیزم ما این فکرارو نداریم و در کل دوتا بچه میخوایم که داشته باشیم 

شما عاقل و استثنا هستين اكثرا ديدم كه ميگن بچه بلخره بزرگ ميشه مگه پدر مادرامون براي ما چيكار كردن كه ما براي بچه بكنيم؟! اصلا بچه بابد سختي بكشه 

خودشون عقده اين بچه بيچاره رو هم عقده اي ميكنن