2777
2789
عنوان

تا حالا شده بچتون گیربده که یکی دیگه بیارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي گل گفتين چي ادم بايد بگه به بعضياااا رو حرف بچه ٥ ساله كه فكر ميكنه بچه عروسكه و گوشت و مرغ و پو ...

اینجاس که سلطان تو اهنگ قسم‌میگه از مردمی که تولد کودک را سرگرمی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
واي گل گفتين چي ادم بايد بگه به بعضياااا رو حرف بچه ٥ ساله كه فكر ميكنه بچه عروسكه و گوشت و مرغ و پو ...

واااااا عزیزم من خودم میخواستم بچه با همسرم از قبل تصمیم داشتیم،زود قضاوت نکنین لطفا

من نمیدونم چرا بعضی ها با بچه آوردن مخالفن بااینکه شرایطش را هم دارند

چون عاقلن ميدونن نميشه رو هيچي حساب كرد شب ميخوابن صبح بلند ميشن ميبينن قحطي شده روغن نيست تخم مرغ گير نمياد ميبينن ديروز قيمت گوشت كردن امروز ٢ برابر شده ميدونن بچه پول ميخواد و اگه نتونن نيازشو برطرف كنن عقده اي ميشه و حسرت ميخوره 

خانومایی که تک فرزندین ناراضین بگید چرا راضیم بگید چرا

من تك فرزندم راضي راضيم تا الان هر چي خواستم بهترينا برام فراهم بوده و همه وقت و حوصله پدر مادرم در اختيار من بوده مجبور نبودم به خاطر خواهر برادرم از خواستم بگذرم مجبور نبودم ملاحظه جيب پدر و مادرمو بكنم حسرت نخوردم بايد لباساي كهنه خواهرمو بپوشم حسرت نخوردم مامان و بابام بين من و خواهر برادرم فرق ميذارن حسرت نخوردم بايد با خواهرم چيزي رو شريك شم بعدها هم پدر و مادرم خيالشون راحته كه سر ارث و ميراث دعوا نيست 

اینجاس که سلطان تو اهنگ قسم‌میگه از مردمی که تولد کودک را سرگرمی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد

واااااا‌!کی به حرف بچه اورده بچه دومو!من گفتم پسرم دوست داره نگفتم که اون خواسته و من بچه دار شدم فقط گفتم اون دختر دوست داره همین!