2777
2789
عنوان

ی سوال راجب روابط خصوصی و ج ن س ی دارم خاموما جواب بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 6493 بازدید | 80 پست
اره متاسفانه ....کلی خونریزی کردم و قرص اوژانسی خوردم با فاصه زمانی منظم سه تا .... یهو افتادم به در ...

پس حسابی بدنت ضعیفه سنی هم نداری که... 

باهاش صحبت کن بگو بهتره تعدادشو کم کنیم 

اخه زمانی هم که صرف میکنین زیاده تا 4. 5 صبح آخه؟ 

شاید مشکل ا ن ز ا ل دارن همسرتون... نمیدونم

فقط بهش بگو اگر به فکر منی و میخوای باهم زنگی طولانی و سالمی داشته باشیم یه کم مراعات کن

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

من خودمم دوست دارم رابطه رو آره چون برام خیلی وقت میذاره اما دارم خسته میشم ... درد دارم دیگه چن روز ...

برات وقت میزاره ولی ب فکر خودتم باش اخه

خدایاا اونایی که دوستشون دارم کنارم باشن و حالشون خوب باشه چون حالم فقط با اونا خوبه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم دوست دارم رابطه رو آره چون برام خیلی وقت میذاره اما دارم خسته میشم ... درد دارم دیگه چن روز ...

خب اینجوری معلومه که خودت اذیت میشی بهش بگو با ملایمت 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
پس حسابی بدنت ضعیفه سنی هم نداری که...  باهاش صحبت کن بگو بهتره تعدادشو کم کنیم  اخه زما ...

نه مشکلی نداره خودش نمیذاره که زود بیاد هعیییی کشش میده تا صب شه ، اره خیلی ضعیف شدم قبل ازدواج ۶۶ کیلو بودم اما الان ۵۱ 😔😓

نه مشکلی نداره خودش نمیذاره که زود بیاد هعیییی کشش میده تا صب شه ، اره خیلی ضعیف شدم قبل ازدواج ۶۶ ک ...

چه توانی داره خدای من🙄🙄🙄

خدایاا اونایی که دوستشون دارم کنارم باشن و حالشون خوب باشه چون حالم فقط با اونا خوبه🌹
خب اینجوری معلومه که خودت اذیت میشی بهش بگو با ملایمت 

بهش میگم میگه اره حق باتوعه درست میگی باشه برنامه ریزی مبکنیم که ی شبای خاصی باشیم باهم ... باز شب فراموش میکنه ، اولش میگه بیا بچسب بهم بخوابیم ... بعد میگه گرمه لباساشو همه رو درمیاره خلاصه انگار خوابش نمییبره تا نباشیم باهم انگار

بهش میگم میگه اره حق باتوعه درست میگی باشه برنامه ریزی مبکنیم که ی شبای خاصی باشیم باهم ... باز شب ف ...

نگاه چون لحاظ بدنی جثه داری و یکمی گوشت ب تنت مونده خب کشش پیدا میکنه ولی کم کم لاغر بشی ممکنه خوشش نیاد 

نگاه چون لحاظ بدنی جثه داری و یکمی گوشت ب تنت مونده خب کشش پیدا میکنه ولی کم کم لاغر بشی ممکنه خوشش ...

چمیدونم الان گاهی میگه چرا غذا نمیخوری خیلییی لاغر سدی 

چمیدونم الان گاهی میگه چرا غذا نمیخوری خیلییی لاغر سدی 

بیا خب مردا بدن دوست دارن باید براشون گوشت داشته باشی

نکن بابا خودتو لاغر میکنی این شوهرت ازت دور میشه بخور ب خودت برس

بیا خب مردا بدن دوست دارن باید براشون گوشت داشته باشی نکن بابا خودتو لاغر میکنی این شوهرت ازت دور م ...

🤦 نمیدونم سعی میکنم ... کلا ضعیف شدم میگه کم کم داری شبیه انیمیشن عروس مردگان میشی 😂😂

هفته ای سه بار نرماله

شما چرا اینجا جواب میدین؟ مگه نگفتین 15 سالتونه؟ اصلا نباید تو تاپیک زنانه و زندگی و مهم راهنمایی کنین چون قطع میشین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar