من اطلاعات زیادی ندارم میخوام بدونم چندبار رابطه در هفته نرماله و زیاد رابطه داشتن مثلا روزی دوبار یا هرررشب ضرری هم داره برای بدن ؟ چ ضرری و فوایدی داره ؟ آخه چن وقته کسلم و زیر دلم درد میکنه و کلا بدن درد دارم غذا نمیتونم بخورم لاغر شدم حس میکنم بخاطر داشتن رابطه زیاده ...
همونجور که گفتید این مسئله خصوصیه و مسلما دونستن آمار رابطه بقیه باعث بهبود کیفیت زندگی شما نمیشه
وااااااااااااای مردم از خنده.
عاشقتمممممممممم.
خخخخخخخ.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
شما بچه تونو سقط کردی؟ تو تاپیکای قبلیت دیدم نوشتی حامله ای و میخوای بندازی
اره متاسفانه ....کلی خونریزی کردم و قرص اوژانسی خوردم با فاصه زمانی منظم سه تا .... یهو افتادم به درد و خونریزی افتاد 🤦😔 از همون روز شوهرم خونس و از یکی دو روز بعدش که بهتر شدم همش رابطه داریم تا همین الان
من خودمم دوست دارم رابطه رو آره چون برام خیلی وقت میذاره اما دارم خسته میشم ... درد دارم دیگه چن روزه زیر دلم و دنده هام کمرم گردنم همه جام درد داره و بی اشتهام یجوری شده که نمیخوام شب شه اصلا ...🤦😅