2777
2789
عنوان

ی سوال راجب روابط خصوصی و ج ن س ی دارم خاموما جواب بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 6493 بازدید | 80 پست
آمار بقیه نه میخواستم ببینم کسی اینجوری هست و مث من یجورایی مریض و لاغر شده باشه ، و میخواستم بدونم ...

اوایل زندگیمشترک  اگر هستی طبیعیه 

چیزای مقوی بخورین جبران میشه 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

خانوما کسی اینجا کشالشو اینا تیرس؟همسرتون اولین باری که دید چیزی نگفت یامشکل ساز نشد لطفا اگه این مشکلو دارین بگین چه کردین شما

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما کسی اینجا کشالشو اینا تیرس؟همسرتون اولین باری که دید چیزی نگفت یامشکل ساز نشد لطفا اگه این مش ...

شما تو اولین رابطه به کشاله ران همسرتون توجه میکنین یعنی؟! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اصلا حوصله هیچ کاریو ندارم،طول روز هعییی میگیم رفت تا هفته دیگه دوباره شب میوفتیم بجون هم تا صب خواب ...

تغذیتون چیه شما؟🤔🤔

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اره کلا زیادشم خسته کنندس ،تا میام بخوابیم یهو میبینیم ۴و۵ صب شده ... سرکارم نمیتونه بره دیگه 

وا مگه چنبار رابطه برقرار میکنین ؟...بقیه یه نیم ساعتم طول نمیکشه

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

این روندکه هر شب و هر روز رابطه داریم ،داره بهمون ضربه میزنه و من بی حوصله و کسلم و بدن درد دارم خودشم خواب آلوده و ی هفتس سرکار نرفته ، کمک کنین چطور برنامه بریزم و بهش نه بگم باشه همون هفته دوسه بار که نرماله ، اصلا گوش نمیده میگه باشه باز شب نظرش عوض میشه...

اصلا حوصله هیچ کاریو ندارم،طول روز هعییی میگیم رفت تا هفته دیگه دوباره شب میوفتیم بجون هم تا صب خواب ...

چ خبرتونه.به بدنتون رحم کنید.🙄🙄🙄

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
این روندکه هر شب و هر روز رابطه داریم ،داره بهمون ضربه میزنه و من بی حوصله و کسلم و بدن درد دارم خود ...

پس از بیکاریه خواهر

خدایاا اونایی که دوستشون دارم کنارم باشن و حالشون خوب باشه چون حالم فقط با اونا خوبه🌹