2777
2789
عنوان

ی سوال راجب روابط خصوصی و ج ن س ی دارم خاموما جواب بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 6493 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امار رابطه بقیع که بدردت نمیخوره

ولی هرروز رابطه قطعا ادمو ضعیف میکنه 

هفته ای ۳ بار کافیه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اصلا حوصله هیچ کاریو ندارم،طول روز هعییی میگیم رفت تا هفته دیگه دوباره شب میوفتیم بجون هم تا صب خواب ...

تا خود صبح رابطه دارین؟😳

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
اصلا حوصله هیچ کاریو ندارم،طول روز هعییی میگیم رفت تا هفته دیگه دوباره شب میوفتیم بجون هم تا صب خواب ...

تازه ازدواج گردین ؟

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

ببین بستگی به کیفیت رابطه داره ی رابطه خوب ممکنه تا ی هفته بی نیازت کنه ولی ی رابطه سر سری هرروزم باشه نیازتونو برطرف نمی کنه 

کلا هفته دوسه بار رایج تره 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
همونجور که گفتید این مسئله خصوصیه و مسلما دونستن آمار رابطه بقیه باعث بهبود کیفیت زندگی شما نمیشه

آمار بقیه نه میخواستم ببینم کسی اینجوری هست و مث من یجورایی مریض و لاغر شده باشه ، و میخواستم بدونم چجوری بهش نه بگم که ناراحت نشه