2777
2789

@yassiiiiiiii

امروز عکسمو گذاشتم بعد این کاربری یاسی لینک عکسمو کپی کرده بعدش من دوباره تاپیک زدم که دوباره عکسم میزارم قبلیا تار افتاده.... بعد این یاسی اومد بدوت اجازه من عکسم بین کاربرا پخش کرد بعد یکی از کاربرا شک کرد که من دوتا کاربری دارم درحالیکه یه کاربر دیگه لینک عکسمو گذاشت

اخه یاسی به تو چه؟ از عکس من به تو چه؟ تو چرا عکسمو میزاری؟ 

@پونه321

پونه داری اشتباه فک میکنی بی دلیل نی نی یار تگ کردی 😡😔 کاربر یاسی بدون اجازم عکسمو گذاشت😔😡سر شما قراره بترکم 

یاسی خدا ازت نگدره😔😒

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه اینقدر حساسید نزارید چون ممکنه یکی حتی اسکرین شات بگیره😐

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خب اگه اینقدر حساسید نزارید چون ممکنه یکی حتی اسکرین شات بگیره😐

بابا حساس ولش پونه داره فک میکنه من دوتا کاربری دارم و نی نی یار تگ کرد😔من قراره بترکم اخه به اون یاسی چه لینک عکسمو بدون اجازه میزاره 

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂

خب عکس نزارید این چه کاریه اخه

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》