2777
2789
شوهر ماهم همینه فکر کردی طلاق بگیری با دوتا بچه قراره یکی بهتر بیاد بگیرتت

دلم دیگه هیچ مردی رو نمیخواد دوس دارم خودم باشم و بچه هام پول داشته باشم تا با دخترام بهترین زندگی رو بسازیم

خسته ام😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم دیگه هیچ مردی رو نمیخواد دوس دارم خودم باشم و بچه هام پول داشته باشم تا با دخترام بهترین زندگی ر ...

خب الانم حس کن مردی نیست خودتیو بچه هات الان راحتی ب خدا وقتی واسه خرید گوشت و مرغ و میوه بچه هات بمونی پشیمون میشی فکر کردی بری سرکار چقدر حقوقت میدن

فکر کن شوهر نداری دوتا بچه ی گل داری یه سقف بالاسری یکی ک خرجی میده بهت ، فکر کردی جدا شی کی بهت محب ...

اینجوری ک خیلی سخته منم آدمم دلم میخواد خوشی کنم وقتی میبینمش حالم گرفته میشه یه روزی عاشقش بودم😔خودم از خدا خواستمش

خسته ام😔
نمیشه خیلی باهاش حرف زدم میگه توقعت زیاده همین ک یه سقف بالاسرته و یه چیزی میخوری کافیه نه مارو بیرو ...

چی بگم به نظرم افسرده ای.خودت درمان کن حتما شرایط بهتر میشه .الان همه تو فشارن مردا هم بیشتر گناه داره درکش کن.

رابطه زن و شوهری دو طرفه اس شما خوب باشه به خاطر خودت بچه ات .مطمئن باش اونم بهتر میشه.

الان یکسال همه تو خونها حبس شدن طبیعه .

خب الانم حس کن مردی نیست خودتیو بچه هات الان راحتی ب خدا وقتی واسه خرید گوشت و مرغ و میوه بچه هات بم ...

زمونه بدی شده هرکی درمونده میشه باید بمیره اما بسازه پس خدا کجاست؟

خسته ام😔
چی بگم به نظرم افسرده ای.خودت درمان کن حتما شرایط بهتر میشه .الان همه تو فشارن مردا هم بیشتر گناه دا ...

حرف من مال یک سال دوسال نیست۶ساله دارم مدارا میکنم بخدا خوب بودم بساز بودم روحرفش حرف نزدم سوختم و ساختم اما دیگه کم آوردم

خسته ام😔
بری خونه بابات اونم با زن بابا بچت دوتا لقمه اضافه بخوره صداشون درمیاد بزار بچت زیر دست پدرش باشه را ...

خونه بابام ک الانشم شاید ماهی یه بار برم بازم بهمون غر میزنه دوتا خونه فاصله بینمونه همسایه ایم یعنی😔منم آدمم

خسته ام😔
اینجوری ک خیلی سخته منم آدمم دلم میخواد خوشی کنم وقتی میبینمش حالم گرفته میشه یه روزی عاشقش بودم😔خو ...

یابا رفتن پیش مشاوره دوباره ب زندگیت جون بده 

یا بزن ب بیخیالی

میدونی از این دعاهای مهرو محبت بخون یا ودود و ...