مامانکوچولوام مدیر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1368 عنوان اگه کسی بخواد طلاق بگیره و پدرش قبولش نکنه | مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 41 پست باید چیکارکنه؟؟ خسته ام😔 1399/12/01 | 14:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانکوچولوام مدیر استارتر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1368 شوهر ماهم همینه فکر کردی طلاق بگیری با دوتا بچه قراره یکی بهتر بیاد بگیرتت دلم دیگه هیچ مردی رو نمیخواد دوس دارم خودم باشم و بچه هام پول داشته باشم تا با دخترام بهترین زندگی رو بسازیم خسته ام😔
تمنانفسم عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1130 چرا طلاق؟؟؟مشکلتون چیه 😔5ساله توحسرتشم😔واسه مـ👧ـامــ👦ــان شدنـم🤰 میـشـه👨👩👧👦 یـه صـلـوات بـفـرستـیـن👶😢
سیب94 عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 1418 دلم دیگه هیچ مردی رو نمیخواد دوس دارم خودم باشم و بچه هام پول داشته باشم تا با دخترام بهترین زندگی ر ... خب الانم حس کن مردی نیست خودتیو بچه هات الان راحتی ب خدا وقتی واسه خرید گوشت و مرغ و میوه بچه هات بمونی پشیمون میشی فکر کردی بری سرکار چقدر حقوقت میدن
مامانکوچولوام مدیر استارتر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1368 فکر کن شوهر نداری دوتا بچه ی گل داری یه سقف بالاسری یکی ک خرجی میده بهت ، فکر کردی جدا شی کی بهت محب ... اینجوری ک خیلی سخته منم آدمم دلم میخواد خوشی کنم وقتی میبینمش حالم گرفته میشه یه روزی عاشقش بودم😔خودم از خدا خواستمش خسته ام😔
دنیاپسرم عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 5478 نمیشه خیلی باهاش حرف زدم میگه توقعت زیاده همین ک یه سقف بالاسرته و یه چیزی میخوری کافیه نه مارو بیرو ... چی بگم به نظرم افسرده ای.خودت درمان کن حتما شرایط بهتر میشه .الان همه تو فشارن مردا هم بیشتر گناه داره درکش کن.رابطه زن و شوهری دو طرفه اس شما خوب باشه به خاطر خودت بچه ات .مطمئن باش اونم بهتر میشه.الان یکسال همه تو خونها حبس شدن طبیعه .
مامانکوچولوام مدیر استارتر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1368 خب الانم حس کن مردی نیست خودتیو بچه هات الان راحتی ب خدا وقتی واسه خرید گوشت و مرغ و میوه بچه هات بم ... زمونه بدی شده هرکی درمونده میشه باید بمیره اما بسازه پس خدا کجاست؟ خسته ام😔
سیب94 عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 1418 بری خونه بابات اونم با زن بابا بچت دوتا لقمه اضافه بخوره صداشون درمیاد بزار بچت زیر دست پدرش باشه راضیش کن حداقل با بچه هات برید بیرون
مامانکوچولوام مدیر استارتر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1368 چی بگم به نظرم افسرده ای.خودت درمان کن حتما شرایط بهتر میشه .الان همه تو فشارن مردا هم بیشتر گناه دا ... حرف من مال یک سال دوسال نیست۶ساله دارم مدارا میکنم بخدا خوب بودم بساز بودم روحرفش حرف نزدم سوختم و ساختم اما دیگه کم آوردم خسته ام😔
مامانکوچولوام مدیر استارتر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 1368 بری خونه بابات اونم با زن بابا بچت دوتا لقمه اضافه بخوره صداشون درمیاد بزار بچت زیر دست پدرش باشه را ... خونه بابام ک الانشم شاید ماهی یه بار برم بازم بهمون غر میزنه دوتا خونه فاصله بینمونه همسایه ایم یعنی😔منم آدمم خسته ام😔
adventure عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 2940 اینجوری ک خیلی سخته منم آدمم دلم میخواد خوشی کنم وقتی میبینمش حالم گرفته میشه یه روزی عاشقش بودم😔خو ... یابا رفتن پیش مشاوره دوباره ب زندگیت جون بده یا بزن ب بیخیالیمیدونی از این دعاهای مهرو محبت بخون یا ودود و ...