2777
2789
تواین دور و زمونه چجوری آخه؟یه زن تنها بادوتا بچه؟؟

با مهریه ات ...

دوتا بچه؟؟؟ سخته که اینجوری سعی کن جدا نشی مشاوره برید ، یا اصلا فکر کن شوهرت نیست تو خونه زندگی خودت بالاسر بچه هات باش و فکر کن اون نیست

تواین دور و زمونه چجوری آخه؟یه زن تنها بادوتا بچه؟؟

فکر میکنی هر کی طلاق میگیره همه پشتش وایسادن ؟ 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خسته ام

منم خستم

ولي عادت ميكني

اين دنيا كه گذشت

اميدوارم دنياي بعدي، خوب باشه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

اول باید کار پیدا کنی و پول در بیاری که استقلال مالی داشته باشی به چند ماه که یه مبلغی رو پس انداز کردی مهریه ات رو بذاری اجرا ...با پولش یه جا رو رهن کن ...بعدشم تقاضای طلاق بده

چرا اینقدر مصمم می خوای طلاق بگیری؟

بابام جواب تلفن من رو هم ب زور میده زنش نمیزاره برم خونشون اصلا نمیرم

همینه 

باید قوی باشی راه پیدا کنی 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
با مهریه ات ... دوتا بچه؟؟؟ سخته که اینجوری سعی کن جدا نشی مشاوره برید ، یا اصلا فکر کن شوهرت نیست ...

ازش متنفرم آرامشم بهم میریزه وقتی میگه دوسم داره و ب فکرمه دلم میخوادخفش کنم

خسته ام😔

حست رو درک می‌کنم 

شاغل هستی ؟ 

من میگم جدا نشو این دنیا خیلی بی رحمه عزیزم الان هرچی زجر میکشی بعد طلاق باید ۱۰۰ برابر بکشی طلاق مرگ دومه دیوونه میشی بیشین تو خونه ی خودت سر زندگی خودت باش بچه هات گناه دارن نابود میشن .... فکر کن شوهزت نیست ن ببینش ن حرفشو بشنو ن چیزی ... اینو بدون خیلی بهتر از طلاق خیلی

اول باید کار پیدا کنی و پول در بیاری که استقلال مالی داشته باشی به چند ماه که یه مبلغی رو پس انداز ک ...

خسته ام بخدا شوهرم نمیزاره کار کنم خودشم طرفمون نمیاد ن بیرون میبره ن حرف میزنه فقط میگه خسته ام میخوام بخوابم و تایم آزادشم بارفیقاشه ادعاشم میشه عاشقمه بهم میگه پرتوقعی

خسته ام😔
خسته ام بخدا شوهرم نمیزاره کار کنم خودشم طرفمون نمیاد ن بیرون میبره ن حرف میزنه فقط میگه خسته ام میخ ...

شوهر ماهم همینه فکر کردی طلاق بگیری با دوتا بچه قراره یکی بهتر بیاد بگیرتت

اینجوری که بدتره مشکل شوهرت چیه.ببین میتونید سازش کنید .الان انتخابت بین بد و بدتر

نمیشه خیلی باهاش حرف زدم میگه توقعت زیاده همین ک یه سقف بالاسرته و یه چیزی میخوری کافیه نه مارو بیرون میبره نه باهامون حرف میزنه بعدم میگه عاشقتم و ب خاطر رفاهت هرکاری میکنم 

خسته ام😔
خسته ام بخدا شوهرم نمیزاره کار کنم خودشم طرفمون نمیاد ن بیرون میبره ن حرف میزنه فقط میگه خسته ام میخ ...

فکر کن شوهر نداری دوتا بچه ی گل داری یه سقف بالاسری یکی ک خرجی میده بهت ، فکر کردی جدا شی کی بهت محبت میکنه؟ پدرت ؟ یا گرگای تو جامعه ک بفهمن داستانت و همه بهت طمع میکنن ! من اینارو دیدما نگی نفسش از جای گرمه ، شاید نتونی دیگه ازدواج کنی الان دختراش ب سختی دارن ازدواج میکنن شما شرایطت سختتره ... بشین تو خونه ی خودت و بی توقع باش فکر کن شوهر نداری یکی هست ک خرجی خودت و بچت و میده