2777
2789

سلام من به خاطر اینکه هم شهر مون کوچیکه و هم پدر و مادرم با مشاور مخالف هستن امکان رفتن به مشاور رو ندارم اگه کسی مشاوره تلفنی خوب سراغ داره اگه بگه کلی دعاش میکنم

ممنون

۱۴۸۰

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این واقعا مشاوره هاشون خوبه؟

بد نیست رایگان

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
با ۱۴۸۰ چندین بار تماس گرفتم ولی متاسفانه بعد اینکه تلفن گویا میگه منتظر باشید خود به خود قطع میشه

جمعس

من یه روانشناس خوب میشناسم که انلاین هم وقت میده اما هزینه ش بالاس بنظرم ولی کارش عالیه ۱۵ ...

مشکلات من انقدر زیاده که یه ساعت مشاوره مشکلی رو حل نمیکنه وگرنه با ۱۵۰ تومن بودنش مشکلی ندارم فقط حضوری نباشه

مشکلات من انقدر زیاده که یه ساعت مشاوره مشکلی رو حل نمیکنه وگرنه با ۱۵۰ تومن بودنش مشکلی ندارم فقط ح ...

اوکی وس بهم پیام بده برات میفرستم شمارشو انلاین وقت بگیر ازش کارش خوبه 

مشکلات من انقدر زیاده که یه ساعت مشاوره مشکلی رو حل نمیکنه وگرنه با ۱۵۰ تومن بودنش مشکلی ندارم فقط ح ...

خب قرار نیس تو یه جلسه حل بشن که اخه 

زمان بذار تا اروم اروم درست کنی مسایلتو

اگرم مشکل هزینه داری بهشون بگو یه فکری میکنن اینی که میگم اصلا پولکی نیست خیلی با انصافه

پیج اینستاشم میدم برات اونجام هر موقع سوال بپرسی جواب میده