2777
2789

روز ۱۰ تا ۱۲ سیکل

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت اندازه باید چقدر باشه؟؟

بیشتر از ۱۸ باشه خوبه یعنی سر موعد تخمک آزاد میکنی

ولی اگه کوچیکتر باشه دیگه احتمالش کمه

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
باردارین؟ سونو آنومالی رفتین؟ 

آره عزیزم، ۱۵ اسفند وقت آنومالی دارم

باردار نیستم ولی چون قبلا ۲سقط داشتم میخوام احتیاط کنم و تمام ازمایشات  رو بدم ولی اطلاع دقیقی ...

انشالله اینسری بسلامتی بارداربشی وزایمان کنی. چندهفته سقط شدن؟ 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

بسلامتی من۲۷اسفند وقت دارم نینی جنسیتش چیه؟ 

واسه شما هم به سلامتی باشه، پسره عزیزم

ممنون ازعلائمات میگی 

نمیدونم اینا ربطی داره یا نه ولی چیزایی که در من تغییر کرده بود اینا بود: خوابم کم شده بود، همه ش گرمم بود کف پاهام مخصوصا خیلی داغ میشد، ویارم ترشی و شوری بود

نمیدونم اینا ربطی داره یا نه ولی چیزایی که در من تغییر کرده بود اینا بود: خوابم کم شده بود، همه ش گر ...

انشالله بسلامتی زایمان کنی نینی من سمت راسته شوری دوست دارم اماشیرینم میخورم ببخشیدا سینهام تیره شدن ولی دون دون نشده دورش 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏