2821
2789
عنوان

رفیق بی معرفت

458 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من ۱۷سالمه و یه رفیق دارم ک ۴,۵ ساله باهم دوستیم و رفیقیم و اما الان یه ساله با یه دختره دیگه ک ازش یک سال کوچیکه صمیمی شوده من با این مشکل ندارم 

مشکل من اینه ک دیگه با من مثه قدیما نیس و باهام سرده به خودشم گفتم میگه ن من سرد نیستم اما هست 

دیگه چند بار به روش بیارم وقتی فایده نداره

من غرورم خدشه دار میشه وقتی من باهاش همونقدر صمیمی ام و دوسش دارم اما اون ن

بنظرتون دیگ چند بار بهش بگم ؟؟

یا خیلی وقتا میگم ولش بزار بزار من باهاش مثه قدیم باشم شاید اونم فهمید اما انگار ن انگار 

تازه ۲۶بهمن واسش تولد  گرفتم سوپرایزش کردم انقد دوسش دارم اما اون .....💔
💔💔💔الان باهم هستیم و حرف زدنمون در حد  معمولیه 

پسره؟

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ن دختره

خب میبینی راغب نیست ول کن 

واسه کسی بمیر که برات تب کنه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

منم صمیمی ترین دوستم ولم کرد رفت با چند تا دختر دیگه 

با اینکه خوبیایی در حقش کرده بودم که مادرشم براش نمیکرد

دیگه منم مثل خودش شدم و بهش اهمیت نمیدم شاید یکی دوهفته یه بار تو اینستاگرام واسه همدیگه یه پست بفرستیم

خب میبینی راغب نیست ول کن  واسه کسی بمیر که برات تب کنه

اصن زنگ نمیزنه تلفنی صحبت کنیم اصن اگه بخام زنگ بزنم باید خودم زنگ بزنم البته میگه من ب هیچکی زنگ نمیزنم بقیه ب من زنگ میزنن  بهش زنگم میزنم حرف خاصی نداره و ساکته و بازور جواب میده و میگه شخصیت من اینتوریه ومن باید بپذیرم

بعد حرفامون اصن ب دوتا رفیق نمیخوره ینی هیچ درد و دلی باهم نداریم چون اون نمیخاد ینی همیشه احوال میپرسیم میگه خوبم حتی اگه بد باشه 😐منم برا همین میگم همیشه خوبم  انگار غریبه ام 

2825
2823
2791
2779
2792