2777
2789

خیلی میترسم ازکروناوبیمارستان ازمهرامسال نگه داشتم کروناکمتربشه ببرم نبردم تاموندالان 

هم به خانوادم نگفتم نمیخوام بدونن همسرم عمل میکنه هم خودم تنهایی میترسم ببرم چون برادری نداره وتک فرزنده انقدراسترس دارم ازالان بعدش چه مراقبتهایی داره چکارکنم 

کرونای لعنتی استرسم روچندین برابرکرده 😔😔😔😔😔😔😔

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شوهرت آزمایش اسپرم داد فهمیدین واریسکول داره؟ 

من ازمایش اسپرم داد سالم سالم بود میترسم ینی با این ازمایشم میشه فهمید واریسکول داره یا ن؟

لطفاا اگه با نظرم مخالفی رد شو فقط حوصله بحث ندارم😐❤
عکل سرپاییه بستری ک نمیکنن نهایت چند ساعت نگه دارن.اینقدر الکی واسه خودت استرس درست نکن اشتباهم کردی ...

آره اشتباه کردم مایه بارکروناگرفتیم میترسم دوباره بگیریم 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
عزیزم شوهرت آزمایش اسپرم داد فهمیدین واریسکول داره؟  من ازمایش اسپرم داد سالم سالم بود میترسم ...

جواب اسپرمش بدبودرفتیم عکس رنگی اونجامشخص شدواریکوسل داره

برادر شوهر منم عمل کرد .ایتقد عمل ساده ایه کع نگو .اصلا به استرس قبلش نمی ارزه.اصلا همراه نیاز نداره .خودشون پرسنل کار را انجام میدن تو دوران کرونا.اومد خونه هم که راحتی دیگه.با اینکه کار خاصی هم خونه نداره

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
آره اشتباه کردم مایه بارکروناگرفتیم میترسم دوباره بگیریم 

ترس نداره شما هرچی بترسی بیشتر میاد سراغت سعی کن انکارش کنی اونوقت میبینی ک هیچی جز فشار روانی برات نبوده

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
جزو عملای راحته،بستری شدن نداره 

تنهایی استرسم روبیشترمیکنه 

برادر شوهر منم عمل کرد .ایتقد عمل ساده ایه کع نگو .اصلا به استرس قبلش نمی ارزه.اصلا همراه نیاز نداره ...

ممنون عزیزم لطف کردین خیلی آرومترشدحالم 

ترس نداره شما هرچی بترسی بیشتر میاد سراغت سعی کن انکارش کنی اونوقت میبینی ک هیچی جز فشار روانی برات ...

ممنون ازحس آرامشتون ❤❤❤❤

پس ینی اگر جواب اسپرم سالم باشه ینی مشکلی نیست

بله عزیزم مشکلی نیست نگران نباش گلم ❤❤❤❤