2777
2789
عنوان

کره جنوبی یا کانادا

| مشاهده متن کامل بحث + 3338 بازدید | 72 پست
پس من رفتم کانادا خدافظ😂😂😂

سمیه نرو اگ میری منم باخودت ببر😢

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد زبانشونو چجوری میخوای یاد بگیری ی کلمشون بخوای بنویسی شیش تا باید خونه بکشی خیلی سخته همچیشون

اره خدایی سخته من یه ترم زبانشون رفتم کلاس سخت بود اومدم بیرون😂

چه کاریه تو ایران یه سال فشرده زبان بخون مدرکتو بگیر بعد برو 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اره خدایی سخته من یه ترم زبانشون رفتم کلاس سخت بود اومدم بیرون😂

میخوای بری پس چیکار من ی دوست داشتم همش کلاس کره ای میرفت بعد یادمه اسممونوشته بود ی صفحه پرشده بود 😑

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
جمع کن وسایلو با خودت زعفرون بیار اونجا گرونه😂😂

ن ک اینجاارزونه😂😂😂😂

کره  کره کره کره کره فقط کره جنوبی 😎😍منم می‌خوام برم کره جنوبی

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
این پست رو چند ماه پیش گذاشتم الان مظرم کامل عوض شد نمیرم کره😑😂

🥺اخی چرا ؟ 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
🥺اخی چرا ؟ 

۱بورسیه جالبی نداره 

۲وقتی زبان کره ای بلد نباشی مزدمش باهات خوب نیستن

۳ما ایرانیا برای کره ای ها جالب نیستیم و اونها از آمریکایی ها خیلی خوششون میاد همونطور که اگه اخبار رو دنبال کنی متوجه میشی

۴ما ایرانی ها ۱۱هزار سال قبل از میلاد بودیم و کهن ترین تاریخ و فرهنگ رو داریم و اگه تاریخ بخونی متوج میشی تاریخ پز شکوهی داریم ولی کره همچین فرهنگ و تاریخی ندازه و خیلی تازس لجم میگیره میبینم کره ای ها انقدر مهم شدن انقدر به تاریخشون مینازن در حالی که تاریخی ندارن ولی ما ایرانی ها حتی یه فیلم درباره پادشهانمون و کارهای خوبشون نداریم توی اخبار جهدنی اصلا ایرانی هارو خوب نشون نمیدن ولی کره ای ها همینجوری دارن میان بالا به چه علت به علت موج کره ای و خیلی چیزهایه دیگه که بگم اینجا جا نمیشه

۱بورسیه جالبی نداره  ۲وقتی زبان کره ای بلد نباشی مزدمش باهات خوب نیستن ۳ما ایرانیا برای کره ا ...

آها ولی من بازم علاقه دارم 🙂و دارم تمام تلاشم رو میکنم تا برم کره . خب بالاخره هر کشوری یه مشکلاتی داره