2777
2789
عنوان

کره جنوبی یا کانادا

| مشاهده متن کامل بحث + 3338 بازدید | 72 پست
پس تحصیلی نمیتونی بری باید دنبال راه دیگه ای باشی 

سلام عزیز دلم خواهر من کلاس هشتم میخواد برای دبیرستان توی کره یا کانادا اقدام کنه 

یه چند تا سوال ازت داشتم اگه میشه بهم بگی ممنونت میشم

۱:چطوری باید اپلای کرد؟

۲: کره یا کانادا جفتشم زبانش اوکیه کره کمتر ولی انگلیسی فوله 

۳:نمرات خوبیم داره میتونه بره اصلا امیدی هست؟

۴: برای بورسیه چطور باید اقدام کنه 

ببخشید زیاد شد کسیو ندارم بپرسم ازش بهش گفتم برات تحقیق میکنم رو به اینترنت اوردم🥲😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم خواهر من کلاس هشتم میخواد برای دبیرستان توی کره یا کانادا اقدام کنه  یه چند تا س ...

سلام تقریبا یکسال از این پستم میگذره و به این نتیجه رسیدم کره جنوبی اصلا مناسب نیست خودم برای کانادا دارم اقدام میکنم برای کانادا باید ایلتس بگیره ایلتس ۷ بعد هم دانشگاه مورد نظرش رو چک کنه

سلام تقریبا یکسال از این پستم میگذره و به این نتیجه رسیدم کره جنوبی اصلا مناسب نیست خودم برای کانادا ...

سلام عزیزم تونستی مهاجرت کنی؟ خودمم بین کره و کانادا موندم 

کره پیشرفته اس صنعت سرگرمی فوق العاده ای داره از طرفی رقابت شغلی زیاده اقامت گرفتن سخته 

از اینطرفت کانادا راحت تره از لحاظ اقامت و اینا اما مثل کره خیلی پیشرفته نیست میگن واسه جوون ها زیاد کشور آرومیه

عقلم میگه کانادا قلبم میگه کره 

نمیشه برای تحصیل تو کره موند و بعدش رفت کانادا برای اقامت؟😂 

من خودمم خیلی بین این دوتا گیر افتادم چون به شدت عاشق هردوشونم...

برای کره جنوبی باید حتما حتما زبان کره‌ایت فول باشه و فکر نمیکنم ک فقط با یک سال آموزش بتونی باهاشون ارتباط چندانی بگیری و درسارو متوجه بشی و این باعث میشه که توی درسات خیلی ضعیف بشی اما برای کانادا زبان انکلیسیه ک از همه زبانا راحت تره و توی بعضی از شهراش یخورده فرانسوی هم هست اما اولویت اتگلیسیه(از نظر امنیت هم هردوتا شهر توی یه رده قرار دارن اما قیمت ها زمین تا آسمون فرق داره،کانادا خیلی خیلی از کره جنوبی ارزون تر و به‌صرفه تره + اینکه بری کره و خونه بزرگ داشته باسی حتی برای افراد پولدار و سلبریتی اونجاهم خیلی سخته (بهتره گول کیدراماهارو نخوری) چون جمعیتشون زیاده اما مساحتشون کمه و به همین دلیله که اغلب دانشجو ها باید یا توی زیرزمین ساختمون ها و یا خونه های خیلی کوچیک (خیلی خیلی به اندازه یه آشپزخونه)زندگی کنن

معلومه کانادا!!!!!

سطح دانشگاهاش خیلییییی بالاتره

اونجا مهاجرم زیاده همه نوع فرهنگی اونجا میبینی و سختت نمیشه

اسی واقعا اشتباه نکن بنظرم

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
زبان کره ای سخت نیست فقط چون حروفاش میچسبن به همدیگه سخت دیده میشه

اتفاقا سخته چون تقریبا مثل زبان فارسیه که هر حرف ممکنه یه صدایی بده و ممکنه چندتا از اون حرف باشه اما برای کانادا فقط انگلیسی باید بلد باشی که انگلیسی و فرانسوی توی رده راحت‌ترین زبان های دنیان

من خودمم خیلی بین این دوتا گیر افتادم چون به شدت عاشق هردوشونم... برای کره جنوبی باید حتما حتما زبا ...

عزیزم اگه برای تحصیل میخوای بری بدون هیچ شکی برو کانادا

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
معدل ۱۶به بالا داشته باشی و بسته به رشتت مقاله خوب داشته باشی راهت میتونی بورسیه بگیری 

اسی جان یه کم شرایط پذیرش دانشگاه داخل کانادا سخت تر شده

چون خیلی تعداد متقاضیا بیشتر شده

سلام عزیز دلم خواهر من کلاس هشتم میخواد برای دبیرستان توی کره یا کانادا اقدام کنه  یه چند تا س ...

۲.انگلیسی فقط بلد باشه برای کانادا بهتره(بنظرم کره نرو چون قیمتا بیش‌از حد بالاست و زبانش هم خیلی خیلی سخته)

۳.آره نمراتش مهمه اما رتبش خیلی مهم‌تره و همینطور زبانش(بستگی به شغلی که میحواد و رشتش داره)

۴.از طریق چیززز(اسمش یادم نی ولی همونجایی که توش پاسپرت و مخصوصا ویزا رو میگیرن+هماهنگ کردن با دانشگاه یا مدرسه ای که میخواد بره از طریق سایتش)(ثبت نام باید کنه 

نظرمو که قبلا گفتم بروکانادا پسمیگیرم،قطعا برو کره جنوبی چون کلی بورسیه داره و شباهت های زیادی به ایران داره که راحت‌تر میتونی اونجا زندگی کنی و همینطور توی دانشگاهاش سه جلسه میتونی با هر استادی که بخوای بری بعدش استادتو انتخاب کنی😍اما کانادا...وای...وای..،کانادا پر شده از ایرانیا..خیلی بده..هواش یخه یعنی مثلا تو صبح بخوای بری دانشگاه باید دوساعت زودتر بیدار شی برف پارو کنی بعد بری،و جرم و جنایت هاشم خیلیییییییییی زیادتر از کره‌است،