2777
2789
عنوان

کره جنوبی یا کانادا

| مشاهده متن کامل بحث + 3338 بازدید | 72 پست
😂😂😂😂نه بابا غذای خوبم دارن بدبختا

وای ن هرچی فکرشو بکنی میخورن ی بار دیدی برات هدیه اوردن تو جمعبه پرازماروسوسک 😢

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه زندگی تو کره خیلی بالاست رقابت تو درس وکارم که بدتر بعد ۱سال از زندگیت بدی برا اموزش زبان اگر نمره قبولی نیار چی 

برو کانادا 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
کره هم غذای حلال پیدا میشه.. حتی رستوران ایرانی 

ازکجامعلوم مثلا تو واویشکا مارو خورد نکنن نریزن من ازاونامیترسم😢

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
وای ن هرچی فکرشو بکنی میخورن ی بار دیدی برات هدیه اوردن تو جمعبه پرازماروسوسک 😢

وای😂😂😂حالا چینم دوست دارم برم بورسیه خیلی خوبی داره اونجا دیگه قشنگ باید سگو مار بخورم😂😂😂😂

نه بابا من غربتی نیستم😂😂😂😂

میبینمت😁

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
بببین رتبه کدوم دانشگاه بالاتره بعد از تموم شدن درست میخای بمونی اونجا کار کنی یا برگردی ... چون وی ...

از نظر هزینه هم بررسی کن البته گفتی بورس میدن اگه بورس کامل همراه با خوابگاه باشه عالیه اما این احتمالو بده شاید بخای خونه بگیری و هزینه های دیگه.... من اطلاعاتی درمورد هزینه ها ندارم ولی شهر به شهر متفاوته مخصوصا پایتخت 

😂😂😂

استارتر این پیج چندتا دانشجو ک کره زندگی میکننه میتونی مشورت کنی باهاشون

https://instagram.com/kiminhee95?igshid=18z0p1nc52kgs

https://instagram.com/niu_land_?igshid=13f0hvvhgskxz

https://instagram.com/pari_land?igshid=1is50p7bp6q5c

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد
وای😂😂😂حالا چینم دوست دارم برم بورسیه خیلی خوبی داره اونجا دیگه قشنگ باید سگو مار بخورم😂😂😂😂

ایش نریا من ک کلا ازاونا میترسم هرچی پیداکنن میخورن ولی کانادا خیلی باکلاسه 

بعد زبانشونو چجوری میخوای یاد بگیری ی کلمشون بخوای بنویسی شیش تا باید خونه بکشی خیلی سخته همچیشون

از نظر هزینه هم بررسی کن البته گفتی بورس میدن اگه بورس کامل همراه با خوابگاه باشه عالیه اما این احتم ...

اره دقیقا درسته .بورس کره جنوبی خوابگاه میده ولی بورس کانادا پول میده خونه تکی بگیرم فک کنم با این حساب کانادا بهتر باسه🤔