2821
2789
عنوان

راه دور

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 25 پست
روحیاتت مثل منه بمونه تو شهر خودت. فوق فوقش دوسال دیگ ازدواج میکنی مگه چیه!!  الان مامانم عمل ...

خداحفظش کنه براتون..خودم هم عجله ای ندارم ‌.فقط این‌مورد چون خوبه خانوادم خیلی موافقن. ولی دوربودن ازپدرومادرم برام‌سخته .هرچند که بعد هی باید به این واون جواب بدم که پسر به این خوبی چرا رد کردی.ولی تحمل میکنم بزار بگن

ولی مامان وبابام چی .یه عمر زحمتم وکشیدن.بزارمشون تنها ؟ برادری ندارم که خیالم راحت باشه اون حواسش ...

بله درست میگین حق با شماست

۲۲ سالمه و ۱۰ ساله دچار بیماری سختی شدم برای سلامتیم دعا کنید که به هر دری زدم بسته بود یعنی چه حکمتیه تو این جون دادن و بین زمین و آسمون معلق بودن ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه اخلاق خواهرم یه مقدار خوب نیست مامانم وبابام همیشه ازدستش ناراحتن .وقتی منم برم یه شهر دیگه ..خی ...

منم اینطوریم😭 چه تصمیمی گرفتین اخرش؟

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
به خاطر بسته بودن راه نیومدن هنوز .ولی من همچنان مخالفم😭😭😭😭ولی مامانم اصرارداره..د

من حماقت کردم دلسرد شدم از راه دور گفتم تو باید بیای شهر من نتونست بداخلاقی کردم رفت😭😭😭خیلی پشیمونم کاش برگرده الان بگه اون سر دنیا با جون و دل میرم اما رفته دیگه دیره واسه پشیمونی دلم خونه😔

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
من حماقت کردم دلسرد شدم از راه دور گفتم تو باید بیای شهر من نتونست بداخلاقی کردم رفت😭😭😭خیلی پشیمو ...

عزیزم به خدا توکل کن❤❤

من خیلی غریبی کشیدم قبلا باخانوادم جایی بودیم که هیچ فامیلی پیشمون نبود..دلم نمیخواد بازم غریبی بکشم..وروزی بچه هام مثل خودم همیشه حسرت این تودلشون باشه کاش وقتس پارک میرفتیم..کاش وقتی تولدمون بود کسی پیشمکن بود..

عزیزم به خدا توکل کن❤❤ من خیلی غریبی کشیدم قبلا باخانوادم جایی بودیم که هیچ فامیلی پیشمون نبود..دلم ...

اما حسرت این که نباشه خیلی بهتره😔هر موقع دلتنگ میشدم میومدم پیش خانوادم حماقت کردم خواهری😭😭خیلی پشیمونم این روزا کارم شده التماس به خدا که یه بار دیگه برگرده 😔

الان ازدواج کردن ایشون؟

نه😔جوابمو نمیده اما 😔💔

ان شاءالله که هرچی که خیره برات رقم‌بخوره عزیزم❤

⁦🙏🏻⁩🥰ممنونم خواهری همچنین