2777
2789
عنوان

راه دور

232 بازدید | 25 پست

سلام صبح همگی بخیر.

بچه ها من خیلی به پدرومادرم وابستم ..وقتی مریض بشن دلم میخواد گریه کنم ازناراحتیشون..خواستگارام محل زدگیشون شهرای دیگن واسه همین گاهی رد میکنم.همیشه ازاین‌نگرانم که مامان وبابام وقتی پیربشن تنها باشن..من برادر ندارم .یه خواهر دارم.اونم ازدواج کرده واونقدر مشغله داره که گاهی فرصت برای ساده ترین کاراش نداره وبه خاطر بعضی رفتاراش نمیتونم زیادروش حساب بازکنم که خیالم راحت باشه ..همش تصور میکنم من برم یه شهر دیگه بعد مثلا یکشیون مریض بشه اگه من نباشم کی اون موقع بهشون کمک کنه..

الان یه خواستگار دارم که همه میگن خوبه وعالیه وقبول کن خیی از یزد دورن ..ولی من مامان وبابام روکه میبینم اشکم درمیاد.نمیتونم..میخوام بگم نه

اگر ازدواج کنی میتونی با مامان و بابات باشی ولی اگر مجرد بمونی همین حس رو در پدر و مادرت ایجاد میکنی تا آخر عمر 

تازشم آحرش خودت پیر میشی و تنها ☹

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از اینکه بگی نه به خواستگاریت بگو شاید حاضر شد بخاطر تو بیاد یزد زندگی کنه و یه شغل خوب پیدا کنه ...

تازگیا اونجا کار پیدا کرده وشغلش جوری هست که انتقالی نمیدن بهش ولی البته هنوز نگفتم اینا برحسب چیزایی که فهمیدم

اگر ازدواج کنی میتونی با مامان و بابات باشی ولی اگر مجرد بمونی همین حس رو در پدر و مادرت ایجاد میکنی ...

آخه اخلاق خواهرم یه مقدار خوب نیست مامانم وبابام همیشه ازدستش ناراحتن .وقتی منم برم یه شهر دیگه ..خیلی تنها میشن..وباهرناراحتیشون عذاب وجدان میگیرم

تازگیا اونجا کار پیدا کرده وشغلش جوری هست که انتقالی نمیدن بهش ولی البته هنوز نگفتم اینا برحسب چیزای ...

آهان خب پس میل خودت من گفتم بهش بگو که بعدا پشیمون نشی 

من خودمم خیلی وابستم به مامان و بابام یه داداش دارم 18 سالشه ولی خب من خودم خیالم راحت نیست اگه ازشون دور بشم اوایل عقدمون راضی شدم برم محله ای زندگی کنم که نیم ساعت با ماشین فاصله داشت از خونه بابام اینا ولی بازم دلم طاقت نیاورد مخصوصا که اون محله نزدیک خواهرشوهرم بود که خیلی اذیتم می‌کرد دیگه هرجور بود شوهرمو راضی کردم اومد نزدیک بابام اینا خونه خرید خیلی سختی کشیدم تا راضی شد خیلی جنگیدم برای رسیدن به هدفم خانواده همسرم خیلی اذیتم کردن سر این موضوع و حتی تا یکسال بعد از عروسی شوهرم مدام میگفت میخوام برم از اینجا و بریم نزدیک مامان خودم زندگی کنیم که من راضی نشدم خدا خواست و باردار شدم دیگه بخاطر شرایط بارداری دید احتیاج دارم مادرم کنارم باشه کوتاه اومد. 

توهم بخاطر خواستت تلاش کن به پدر و مادرت هم بگو که شهر دور نمیخوای بری تا بدونن دلیل مخالفتت و رد کردن خواستگارت چیه 

ان شاءالله مؤفق و خوشبخت باشی عزیزم 

آهان خب پس میل خودت من گفتم بهش بگو که بعدا پشیمون نشی  من خودمم خیلی وابستم به مامان و بابام ...

ممنونم عزیزم..منم ان شاءالله میگم به خواستگارم جلسه بعد که اومد.

به پدرومادرم گفتم ولی بهم‌میگن شاید مورداب دیگه اینجا باشن ولی باقی چیزاشون خوب نباشه ومهم خوشبختیت‌..

ولی من خودم ومیشناسم طاقت دوریشون روندارم‌

برام دعا کن عزیزم🌸

این قشنگترین برام🌸

بعدا غصه میخوری چون الویتت نزدیک بودن ب پدر مادرته. منو ابجیم شهر خودمونیم. هزار بار دیدم دخترایی ک توغربتن یا دورن چقد مینالن حتی اگ شوهرت خوب باشه ذهنت همش مشغوله. صبور باش خواستگار خوب و هم شهریت میاد

پس تنهایی خودت چی

ولی مامان وبابام چی .یه عمر زحمتم وکشیدن.بزارمشون تنها ؟

برادری ندارم که خیالم راحت باشه اون حواسش به پدرومادرم هست.خواهرم هم که بد نیست ولی اخلاقای خاصی داره که مامان وبابام مدام ازدستش دلگیر میشن‌.همین چندروز پیش حال مادرم بد بود اون که سر خونه وزندگی خودش بود مامانم اگه‌من نبودم کسی رونداشت که حتی براش یه سوپ درست کنه..این‌فکرا دیوانم میکنه که  تنها باشن.‌خیلی دوسشون دارم

بعدا غصه میخوری چون الویتت نزدیک بودن ب پدر مادرته. منو ابجیم شهر خودمونیم. هزار بار دیدم دخترایی ک ...

ان شاءالله عزیزم ممنونم ازت🌸

برام دعا کن.🌸

سایشون همیشه بالای سرت باسه ان شاءالله

ولی مامان وبابام چی .یه عمر زحمتم وکشیدن.بزارمشون تنها ؟ برادری ندارم که خیالم راحت باشه اون حواسش ...

روحیاتت مثل منه بمونه تو شهر خودت. فوق فوقش دوسال دیگ ازدواج میکنی مگه چیه!! 

الان مامانم عمل کمر کرده ابجیم کلا پیششع منم بچم کوچیکه ولز میرم کمکش و میام