2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم 🥺

دختر منم ۱۹ ماهشه

عزا گرفتم از همی الان واسه از شیر گرفتنش وای😭😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

یهویی هم اون طفلک اذیت میشه هم خودت 

ولی اگه چاره ای نداری تلخک و هواسشو پرت کن 

شبا اگه با سینه میخوابیده ببرین تو ناشین بچرخین بخوابه 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
فلفل بزن ب نوک سی...

وای نههههه نزنیااااا

گناه داره میسوزه

اگرم‌میخای چیزی بزنی تلخک از داروخونه بگیر بمال تلخ شه.

رو نوکش چسب برق بزن از این سیاها

رژ هم بمالی خوبه😄

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
وای نههههه نزنیااااا گناه داره میسوزه اگرم‌میخای چیزی بزنی تلخک از داروخونه بگیر بمال تلخ شه. رو ...

خواهر من چسب سیاه زده بود دخترش میومد چسبو باز میکرد شیر میخورد بعد میچسبوند روش میرف😂😂😂😂😂

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .