2777
2789
عنوان

یعنی میشه سال دیگه؟؟

275 بازدید | 13 پست

یعنی میشه سال دیگه شب آرزو ها من و خواستگارم(عشقم)به هم رسیده باشیم؟؟

خدایا خیلی التماست کردم بازم میکنم و امید دارم 😔🙏🏻

خانوادمو راضی کن و این افکار تعصبی و قومیتیو از مادر و داداشم دور کن🙏🏻😔من بنده صالحتو انتخاب کردم نذار جفتمون دور بمونیم ازهم😔به نیتتون ناد علی میخونم برام دعا کنید🙏🏻🙏🏻

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5938488/بیا-تو-شیش-تا-قفل-زندگیمونو-باز-کنیم

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعات کردم ایاشلله که به خواستت برسی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ایشالله 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

اس خیلی خوشتیپی،ان شاالله بختتم مثل تیپت باشه

مرسییییی عزیزم چشمات قشنگ دیده  

راستش به تیپ‌و‌قشنگی نیس یکم اوضاعم سخته 

انشالله بهترین برات رقم بخوره🌹🌹

مرسییییی عزیزم چشمات قشنگ دیده   راستش به تیپ‌و‌قشنگی نیس یکم اوضاعم سخته  انشالله ...

آره خداییش قبول دارم،پناه بر خدا فقط یادت باشه به زور چیزی رو از خدا نخوای،ان شاالله از هر چیزی بهترین نصیبت بشه

آره خداییش قبول دارم،پناه بر خدا فقط یادت باشه به زور چیزی رو از خدا نخوای،ان شاالله از هر چیزی بهتر ...

مرسی عزیزم🌹🌹