2789
عنوان

بیاین خاطرات شب عقد و عروسیتونو بگید چ خنده دار چ اونایی ک‌ حسرت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 9231 بازدید | 226 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راست میگی  عجب اشتباهی کردم  دو روز دیگه که ازدواج کنم باید یه فکر جدید کنم!😂 دیگه ...

تو ازدواج کردی بگو تمام ۴ سالو ۴ ماهو ۴ روز حربه هامووبهت میگم

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
واقعا این ۳۰۰میلیون برام قابل هضم نیست.

مثلن بیشتر فامیلای ما تا ۱۰۰ و فوقش ۱۵۰ ولی مادرم از لج  انقد گفت

خب ما اینجوری مهریه نداریم دیگه 

خونوادمم با اون جهاز میدن مثلن حدود ۵۰ ۶۰ تومنشو

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌
مثلن بیشتر فامیلای ما تا ۱۰۰ و فوقش ۱۵۰ ولی مادرم از لج  انقد گفت خب ما اینجوری مهریه نداریم د ...

بقیه پولو چکار میکنید؟

تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد.                                   سعدی
چقد مطمعنی 😂

قبلاً که میخواستم ازدواج کنم پیشنهادات زیاد بود. الآنم کافیه یه جوی راه بیفته دوباره پیشنهادات سرازیر میشه.

تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد.                                   سعدی
بقیه پولو چکار میکنید؟

مال خونوادم خخخ

ولی تا الان ۴۰ میلیون داده باور میکنی ی هزاریش هم نیس خرج شده تو خونه کم کم مهنون داری و مریضی و خرید و اینجور چیزا

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌
مال خونوادم خخخ ولی تا الان ۴۰ میلیون داده باور میکنی ی هزاریش هم نیس خرج شده تو خونه کم کم مهنون د ...

واقعا عجیبه که پولی که باید خرج تشکیل زندگی جدید بشه رو خانواده شما خرج می‌کنه.