2777
2789

شوهرم چند وقتیه یه مقدار حال نداره و ضعیف شده . از اول کرونام من و بچه هام کلا هیچجا نرفتیم همه ش خونه ایم اما شوهرم با خانواده ش در ارتباط بوده میرفته میومده.پنجشنبه هفته پیش یهو حالش بد شد دوباره بیحال شد گفت من میرم خونه مامانم اینا فشارمو بگیرن.رفت فشارش پایین بود یکیو آورده بودن واسش سرم زده بود.خلاصه این گفت من حالم زیاد خوب نیست شبو اینجا میمونم.منم گفتم اوکی بمون. فردا شد نیومد پس فردا شد نیومد.گفتم نمیای خونه ما شبا می ترسیم خوابم نمیبره ، آخه چند قت پیش دزد اومده بود تو ساختمونمون.گفت که نه بابا چیزی نیست هیچی نمیشه. اینم گفت که من مریض احوالم اینجا استراحت میکنم مامانم بهم میرسه تو بچه کوچیک داری باید به درس و مشق اون یکی ام برسی میام زحمت میشم برات.منم با اینکه راضی نبودم گفتم اوکی. گفت یکی دو روز دیگه میام .خلاصه من این یکهفته شبا خواب به چشمم نیومده.همه ش تا طرفای ۵ و ۶ بیدار هی از چشمی چک کن از پنجره چک کن بالکنو چک کن یعنی دیوونه شدم.با کوچکترین صدایی که میاد بند دلم پاره میشه یعنی مریض شدم کلا.گلاب به روتون همه ش هی استفراغ و اسهال و بیرون روی تند تند.استرسی که میشم اینطوری میشم .از یه طرفم دست تنها با کار خونه و نوزاد گریه ای و درس و مشق پسرم.تو این یه هفته دو سه بار پسرمو کتک زدم   از فرط عصبانیت و خستگی بعدش نشستم زار زار گریه کردم. 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

خب شاید خدایی نکرده تا یه ماه حالش خوب نشه نباید بیاد یه سر به زن و بچش بزنه

زنگ بزن بگو پاشو بیا

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم کار همسرت خیلی زشته خب میومدشما ازش پرستاری میکردی شایدم زبونم لال کرونا گرفته نمیخاد شما بگیرین

اندکی عشق قدری مهربانی هرچه میخواهی شیطنت اما باصداقت امتحان کن خوشبختی همینست...کاربریمون دونفره هستش 😜

حالا همه اینا به درک، دیروز دیدم عمه ش استوری گذاشته که تولدم نزدیکه و اینا.من شصتم خبردار شد که بلهههه اینا فردا شب تولد تشریف میبرن.بعدش گفتم نه بابا شوهرم مریضه نمیره.خلاصه از صبح بهش زنگ نزدم از دستشم دلخور بودم نگه داشتم شب به پسرم گفتم زنگ بزن به بابا بگو بابا دلم واست تنگ شده زنگ میزنم تصویری باهم صحبت کنیم.پسرم زنگ زد بار اول جواب نداد دوباره زنگ زدیم جواب داد گذاشتم رو اسپیکر ، پسرم گفت تصویری ، گفتش نه باباجان الان اینترنت ندارم تموم شده بعدا باهم صحبت میکنیم گوشی و گرفتم گفتم کجایی گفت خونه مامانم اینا.گفتم اوکی زنگ میزنم خونه صحبت کنیم.گفت نه با گوشی داریم صحبت میکنیم دیگه. گفتم میدونی چرا میگی نه چون رفتی خونه عمه ت تولد، خندید گفت آره حالا بعدا باهم صحبت میکنیم. گفتم واقعا خجالت نمیکشی ، چطور روت میشه تو چشمای من نگاه کنی؟ من یک هفته ست عین بید دارم تو خونه می لرزم مریض شدم بچه هارو انداختی سر من دست تنها به من میگی مریضم بعد پا شدی رفتی مهمونی؟ هیچی نگفت لال شد منم قطع کردم و نشستم های های به بدبختیام گریه کردم😭 

خب شاید خدایی نکرده تا یه ماه حالش خوب نشه نباید بیاد یه سر به زن و بچش بزنه زنگ بزن بگو پاشو بیا

حالا بقیه شو پایین گذاشتم بخون