2777
2789
عنوان

بچه ام زردی داره چیکار کنم؟😔

239 بازدید | 26 پست

بچه ها روز ۴ ام زردی بچم ۱۳/۵ بود چیکار کنم خوب بشه؟؟ 

دکتر گفت بستری نمیخواد دستگاهم اگر خیلی استرس داری بگیر تو خونه وگرنه خودش از روز پنجم میاد پایین اما الان روز ششمه همچنان همینه

پاهاشو فقط با گل ختمی شستم الانم یکم ترنجبین دادم بدنشم با کاسنی شستم 

راه دیکه ای هم هست؟؟🥺🥺

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️

دو روز یک وعده شیر خودتون رو بدید و یک وعده شیرخشک

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میتونی خودت غذاهای چرب و سرخ کردنی نخور قطره شیر خشت یا همون بیلی ناسترم بهش بده حتما بعداز دوروز باید پایین میومد  بیلی روبینش🤔 شنبه برو دوباره ازش آزمایش بگیر اصلا ساده از کنار زردی بچه عبور نکنین

سنگینه هضم من برات؟! بکش کنار مرسی فدات😚