2777
2789
عنوان

هر کی بچه داره لطفا بیاد

316 بازدید | 26 پست

صبح یه خانمی تاپیک زده بود که از دست بچش افسردگی گرفته بود و پشیمون بود از بچه دار شدنش

منم گفتم یه پسر سه ماهه دارم و چقدر خوشحالم از بودنش و از این حرفا

چند نفر اومدن بهم گفتن حالا بذار بزرگ بشه بعد سلامت میکنیم و خیلی ته دلمو خالی کردن

من با همه شر بودن و فضول بودن پسرم تو ذهنم کنار اومدم،همش با خودم دارم برنامه ریزی میکنم برا بزرگ شدنش،بهش زبان یاد بدم،باهم کاردستی درست کنیم،بریم پارک

از وقتی اون تاپیکو خوندم یه جوری شدم..یعنی یه روزی قراره منم از همچین چیزی بنالم؟

واقعا شماهایی ک بچه سه سال به بالا دارین همچین حسی دارین ک گاهی از بودنش پشیمون بشین؟

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه این احساس گلم بالاخره یه شرایطی تو زندگی پیش میاد که حس میکنی بریدی حس می کنی دست و پات بخاطر بچه بستست ولی بازهم جونت و میدی برا بچت نگران نباش این حس طبیعیه بنظرم چون ادمیم کم میاریم

بستگی به بچه داره

دخترمن سه ساله ونیمشه ،خیلی خانمه واذیت نمیکنه ولی نوازدی اجدادموجلوچشمشم آوردکولیک داشت ورفلاکس تا۶ ماهگی وبعدش هم تادوسالگی اذیت میکردشدید ولی خداروشکرخوبه الان

ولی خواهرزاده ام پسرنوزادی تادوسالگی خوب بودالان اذیتهاس خیلی زیاد وشیطونه

پشیمون دلت میاد اون بچه کوچولویی که خودت باعث ب وجود اومدنش شدی خودت باعث شدی پا ب این دنیای کثیف بذاره  پشیمون شی اون ی موجود کوچیک مظلوم پاکه این ما هستیم که درونم پر از متلاشی گری رفتار هر کودک نشاندهندهی رفتار تربیت پدر مادرش عزیزم نه کتاب بخون نه روانشناس برو برا تربیت کودکت فقط ب خودت رجوع کن و رفتارت

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است

متاسفانه من دخترم که درست کاراش را نمیکنه حرص میخورم میگم  بچه میخاستم چی کار   انا تا میتونی بابچه ات بازی کن  یا هم بازی براش بیار  الان دوره پادشاهی بچه است تا7سالگی 

دردایره ی هستی مانقطه ی تسلیمیم، رای آنچه تواندیشی، حکم آنچه توفرمایی. @IslamLifeStyles تنها مسیر آرامش

کسی که این حرفو میزنه هنوز وقت بچه دارشدنش نبوده که یه بچه بی گناهو آورده و حالا پشیمونم هست

من دخترم ۵ سالشه ویه عالمه دغدغه ومسئولیت دارم بابتش

ولی بااین حال بازم هرروز هزارمرتبه خداروشکر میکنم و با اومدنش زندگیمون خیلی شیرینترشد

نه من 3تا بچه دارم با تمام اذیتاشون براشون میمیرم و هرگزم پشیمون نشدم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته