2777
2789
عنوان

هر کی بچه داره لطفا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 26 پست

سه سال به بالا که خیلی بهترم خواهر 3 سال به پایین نالیدن داره😂 

جدا از شوخی بچه خودت تویی آروم صبور و با حوصله باشی اونم مطقی میشه برعکس باشی از خودت بدتر میشه. یه جورایی مثل همون جواب بی صبری بی صبریه دقیقا همونه

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

اولا بچه ها با هم متفاوتن،واقعا بعضی بچه ها پدر و مادر رو افسرده میکنن،البته ذاتشون اینه،بهشون میگن بچه های سخت،توانایی انسانها هم با هم متفاوته،مادر هم یه انسانه

🎨 گالری   ❤زندگی آبتنی کردن در حوضچه ی اکنون هست ❤                *سهراب سپهری*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این هایی که اینجوری میگن، زن هایی هستن که کلا ناراضین، بچه باشه ناراحتن، بچه نباشه ناراحتن 

نظر آدم های ناراحت برات مهم نباشه کلا

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

من دوتا پسر پنج و یکساله دارم خیلی شیطونن گاهی بیحوصله میشم گاهی کم میارم ولی خداروشکر ک دارمشون گاهی صبحا پسر بزرگم میره پیش دوستاش بازی پسر کوچیکم میخابه انگار تنهایی می افتم تو ی چاه تاریک

خدا میبیند و بس...!

عزيز من مونده به اعصاب مادر 

شايد واسه يكى ضعيفه يكى قوى

منم سه تا بچه دارم چون دست تنهام كمى اذيت ميشم اما يدونه بچه راحته

بعضى ها ناخواسته باردار ميشن و براشون سخته

بعضى ها دوست داشتن بچه دار بشن و راحته نگهداريش

گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم. 

ولی با همه شیطونی هاشون عاشقشونم 

حتی یک بار یک درصد هم پشیمون نبودم. 

نفسم بهشون بنده. 

اون خانوم هم قطعا دچار افسردگی شده بوده. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

من پسرموخیلی دوست دارم عاشقشم اصلااذییت نمیکنه ولی به خاطراینکه من هیچ کاری نمیتونم بکنم نه باشگاه نه سرکارنه کلاس یارابطه من وهمسرم به خاطرپسرم خراب شده کلابه خاطرایناپشیمانم نمیگم ای کاش نبودمیگم کاش دیرترمیامد منم خیلی بی حوصله بی اعصابم اصلادوست ندارم باهاش بازی کنم ولی بیست وچهارساعت گیرمیده بیابازی

پسر من ۳سال و ۹ ماهشه گاهی خسته میشم کلافه میشم  با اینکه خیلی شلوغه و با همه چی کار داره  تو خونه اما میپرستمش دوساعت نبینمش گریم میگیره . باورش سخته برام مادری بگه بچمو نمیخوام. 

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!

بستگی به خیلی چیزا داره

وقتی شوهرت خوب و قدردان باشه درکت کنه بچتو دوست داشته باشه

بچت هم سالم جسمی و روحی باشه

خودت هم افسردگی نداشته باشی

اوضاع مالیت خوب باشه ....خب مشکلی نیست

ولی اگر تمام این موارد برعکس باشه مثل من میگی خدایا غلط کردم بچه دار شدم

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤